![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Kaliaropių blyneliai
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
0.5 kilogramo | kaliaropės |
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 stiklinė | pienas |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
kaliaropes nuvalykite, jas supjaustykite žiedais ar nedideliais gabaliukais ir apvirkite nedideliame vandens kiekyje. Obuolį nulupkite, sujaustykite skiltelėmis ir taip pat išvirkite. Išimkite obuolio bei kaliaropių skilteles iš vandens ir juos sutrinkite per sietelį arba sumalkite mikseriu. Į šią košę berkite nusijotus mltus, supilkite pieną, cukrų, druską, įmuškite kiaušinio trynį. Tuomet išmaišykite, supilkite atskirai išplaktą kiaušinio baltymą ir vėl atsargiai išmaišykite. Kepkite keptuvėje gerai įkaitintuose riebaluose. Valgykite su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
-
Vištienos blyneliai
-
Brokolių blyneliai
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Moliūgų blynai su abrikosais
-
Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
-
Vištienos širdelių blyneliai
-
Moliūgų blynai
-
Obuolių sklindžiai
-
Greiti kopūstų blyneliai
-
„Saulytė“
-
Daržovių košės blynai su lydytu sūriu
-
Purūs SPELTOS blyneliai
-
Obuolių ir morkų blynai
-
Slyvų blyneliai
-
Paprasti miltiniai blyneliai su vaniliniu padažu
-
Vermišėlių ir krabų lazdelių kepsniukai
-
Raugintų kopūstų blyneliai
-
Blynai su sojos faršu
-
Cukinijų blyneliai
Kaliaropių blyneliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kaliaropės,
0.5 kilogramo -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pienas,
1 stiklinė -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
kaliaropes nuvalykite, jas supjaustykite žiedais ar nedideliais gabaliukais ir apvirkite nedideliame vandens kiekyje. Obuolį nulupkite, sujaustykite skiltelėmis ir taip pat išvirkite. Išimkite obuolio bei kaliaropių skilteles iš vandens ir juos sutrinkite per sietelį arba sumalkite mikseriu. Į šią košę berkite nusijotus mltus, supilkite pieną, cukrų, druską, įmuškite kiaušinio trynį. Tuomet išmaišykite, supilkite atskirai išplaktą kiaušinio baltymą ir vėl atsargiai išmaišykite. Kepkite keptuvėje gerai įkaitintuose riebaluose. Valgykite su grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...