
Šokoladiniai blynai
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
230 gramų | kvietiniai miltai |
1.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai |
50 gramų | cukrus |
1 vienetas | obuoliai |
300 mililitrų | pienas |
1 vienetas | kiaušiniai |
100 gramų | šokoladas (juodas) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, suberkite cukrų, įmuškite kiaušinį, po truputį maišydami supilkite pieną, suberkite pusę sutarkuoto šokolado. Viską gerai išsukite. Sudėkite nuluptą ir stambiai sutarkuotą obuolį. Gerai išmaišykite. Kepkite blynus įkaitintame aliejuje. Kol blynai kepa karšto vandens vonelėje ištirpinkite likusį šokoladą, iškepusius blynus apliekite šokoladu. Blynus galite kepti ir su baltu šokoladu, tuomet viską darykite taip pat, tik vietoje juodo dėkite baltą šokoladą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kaliaropių blyneliai
-
Vištienos širdelių blyneliai
-
Blynai su grūdėta varške
-
Baklažanų blynai
-
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
-
Cukinijų blyneliai pusryčiams
-
Žirnių blynai
-
4 ingredientų avižinių dribsnių ir bananų blyneliai be miltų
-
Pusrytiniai blyneliai
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Amerikietiški blynukai
-
„Saulytė“
-
Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
-
Daržovių košės blynai su lydytu sūriu
-
Blynų tortukas
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Varškėčiai su obuoliais
-
Žiedinių kopūstų blyneliai
-
Morkų blyneliai
-
Blynai su lašiša
Šokoladiniai blynai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Kvietiniai miltai,
230 gramų -
Kepimo milteliai,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Cukrus,
50 gramų -
Obuoliai,
1 vienetas -
Pienas,
300 mililitrų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Šokoladas, juodas,
100 gramų - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, suberkite cukrų, įmuškite kiaušinį, po truputį maišydami supilkite pieną, suberkite pusę sutarkuoto šokolado. Viską gerai išsukite. Sudėkite nuluptą ir stambiai sutarkuotą obuolį. Gerai išmaišykite. Kepkite blynus įkaitintame aliejuje. Kol blynai kepa karšto vandens vonelėje ištirpinkite likusį šokoladą, iškepusius blynus apliekite šokoladu. Blynus galite kepti ir su baltu šokoladu, tuomet viską darykite taip pat, tik vietoje juodo dėkite baltą šokoladą.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...