Blynai su kriaušėmis (be riebalų)
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
4 vienetai | kriaušės |
1 stiklinė | kefyras |
3 vienetai | kiaušiniai |
5 valgomieji šaukštai | miltai |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kriaušes sutarkuoti ir sumaišyti su pora šaukštų cukraus (jei kriaušės saldžios cukraus dėti mažiau), įmušti kiaušinius, įpilti stiklinę kefyro bei suberti miltus sumaišytus su kepimo milteliais.
2.
Tešla turi būti tiršta.
3.
Kepimo popieriumi iškloti skardą ir šaukštu ant jos dėti blynų tešlą bei šauti į orkaitę, įkaitinta iki 200°C temp. 10 min. Tada skardą ištraukti ir apversti blyniukus. Ir dar 8-10 min., į orkaitę.
Kepant orkaitėje nereikia nei trupučio riebalų.
Kepant orkaitėje nereikia nei trupučio riebalų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Blyneliai su razinomis
- Morkų ir varškės blyneliai
- Blynai su lęšiais
- Blynas su daržovėmis ir grybais Kūčioms
- Kepenų blyneliai
- Blynų tortukas
- Greiti kopūstų blyneliai
- Vermišėlių ir krabų lazdelių kepsniukai
- Baklažanų blynai
- Kepta lašiša tešloje
- Žirnių blynai
- Žiedinių kopūstų blyneliai
- Žuvies blyneliai su žalumynais
- Blynai su obuoliais ir avižiniais dribsniais
- Pusrytiniai blyneliai
- Kopūstų blynai su faršu
- Lietiniai su špinatais ir lašišos įdaru
- Grikių blyneliai
- Cukinijų blyneliai su sūriu ir žalumynais
- Blyneliai su dešra ir sūriu
Blynai su kriaušėmis (be riebalų)
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kriaušės,
4 vienetai -
Kefyras,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Miltai,
5 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kriaušes sutarkuoti ir sumaišyti su pora šaukštų cukraus (jei kriaušės saldžios cukraus dėti mažiau), įmušti kiaušinius, įpilti stiklinę kefyro bei suberti miltus sumaišytus su kepimo milteliais.
Tešla turi būti tiršta.
Kepimo popieriumi iškloti skardą ir šaukštu ant jos dėti blynų tešlą bei šauti į orkaitę, įkaitinta iki 200°C temp. 10 min. Tada skardą ištraukti ir apversti blyniukus. Ir dar 8-10 min., į orkaitę.
Kepant orkaitėje nereikia nei trupučio riebalų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...