Į varškę įmušami kiaušiniai, gerai išplakama, suberiami miltai, sumaišyti su soda ar kepimo milteliais, supilamas kefyras, grietinė, viskas gerai išmaišoma, sudedamos nuplautos be kauliukų perpjautos pusiau slyvos, išmaišoma ir kepama įkaitintuose riebaluose, kol gražiai pagels.
Blyneliai valgomi užbarsčius miltiniu cukrumi ar su grietine.
Slyvų blyneliai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
10 vienetų | slyvos |
200 gramų | varškė |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | kefyras |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
0.5 arbatinio šaukštelio | soda (ar kepimo milteliai) |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus (ar riebalai kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tuno blyneliai
- Amerikietiški blynukai
- Šokoladiniai blynai
- Jogurtiniai blyneliai su bananais
- Moliūgų blynai
- Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
- Purūs SPELTOS blyneliai
- Saldus užkandis
- Ryžių ir pupelių blynai
- Burokėlių ir bulvių blynai
- Paprasti miltiniai blyneliai su vaniliniu padažu
- Pusrytiniai blyneliai
- Spelta blyneliai
- Kopūstų blyneliai
- Purūs bananų ir kokosų blynai
- Brokolių blyneliai
- Moliūgų kotletukai
- Cukinijų blyneliai
- Kepta lašiša tešloje
- Žuvies ir pupelių blynai
Slyvų blyneliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Slyvos,
10 vienetų -
Varškė,
200 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kefyras,
1 stiklinė -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Soda, ar kepimo milteliai,
0.5 arbatinio šaukštelio - Cukrus
- Druska
- Aliejus, ar riebalai kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į varškę įmušami kiaušiniai, gerai išplakama, suberiami miltai, sumaišyti su soda ar kepimo milteliais, supilamas kefyras, grietinė, viskas gerai išmaišoma, sudedamos nuplautos be kauliukų perpjautos pusiau slyvos, išmaišoma ir kepama įkaitintuose riebaluose, kol gražiai pagels.
Blyneliai valgomi užbarsčius miltiniu cukrumi ar su grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...