2 stiklinės | kiauliena (kraujas) |
1 stiklinė | ruginiai miltai |
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
2 stiklinės | vanduo |
šiek tiek | druska |
Kraujas išplakamas, jei sukrešėjęs — ištrinamas pro tankų sietelį ir supilamas į persijotus miltus. Gerai išsukama, supilamas vanduo, pasūdoma, išmaišoma ir kepami blynai.
Padažui lašiniukai smulkiai supjaustomi, pakepinami su svogūnais, suberiami miltai, pakepinama, įpilama virinto vandens, išmaišoma, pasūdoma, sudedama grietinė, pakaitinama.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Blyneliai su baklažanais
- Blynai iš patisonų
- Purūs bananų ir kokosų blynai
- Kvietinių miltų blynai
- 4 ingredientų avižinių dribsnių ir bananų blyneliai be miltų
- Blyneliai su dešra ir sūriu
- Lietiniai su špinatais ir lašišos įdaru
- Žuvies ir pupelių blynai
- Blynai su kopūstais
- Saldus užkandis
- Moliūgų sklindžiai
- Manų kruopų blynai su obuoliais ir razinomis
- Moliūgų kotletukai
- Žuvies blyneliai su krevetėmis
- Moliūgų blynai su abrikosais
- Žvaigždžių pusryčiai
- Vištienos širdelių blyneliai
- Blyneliai su apelsininiu kremu
- Daržovių ir kepenėlių blynai
- Varškės blynai su kriaušėmis
Kraujiniai blynai
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, kraujas,
2 stiklinės -
Ruginiai miltai,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Vanduo,
2 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Padažui dar reikės: 100 g lašiniukų, 1 svogūnas, 1-2 šaukštai miltų, 2 šaukštai grietinės, vandens, druskos.
Kraujas išplakamas, jei sukrešėjęs — ištrinamas pro tankų sietelį ir supilamas į persijotus miltus. Gerai išsukama, supilamas vanduo, pasūdoma, išmaišoma ir kepami blynai.
Padažui lašiniukai smulkiai supjaustomi, pakepinami su svogūnais, suberiami miltai, pakepinama, įpilama virinto vandens, išmaišoma, pasūdoma, sudedama grietinė, pakaitinama.
Komentarai (13)
-
laura
2011-03-18 19:05
CIA TAI VAPSCIE :-( :- :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( ( :-(
-
inga
2011-02-21 17:37
fuuuuu %-) %-) %-) %-) %-)
-
Linksmute
2010-02-03 18:22
:bloga: :bloga: :bloga: Na jau cia tikrai tik kokiems Drakuloms blynu receptukas. :fuu: :-o :-@
-
vampyras cuku cuku
2010-02-03 15:25
:parselis: :taip: :-? 8-| man laabai skanu. bueno apetito . buelisymo. fascinating! gutentek! :-D :-D :-D :-D :super: :super: %-) %-) :bloga: :super: :-D :-p ;-) :-p :-p :bloga: :-p :-p :super: %-) :super: :super: :super: :bloga: :bloga: %-) :valgau:
-
(anonimas)
2009-12-14 19:32
%-) :super: :bloga: :-D :-p ;-)
-
Alina
2009-11-17 14:07
Oj ne,cia ne man, paskaiciau ir apetitas dingo.. %-( :-|
-
dita
2009-11-16 16:18
Nebūtina skaitant įsivaizduoti bjaurybes. Kažkada teko valgyti tokių blynų - labai patiko. Deja, norint juos pasigaminti, sunkoka gauti šviežio kiaulės kraujo (kaip ir vėdarams).
-
zemaitis
2009-10-24 12:04
;-) Nuostubu, taip skaniai dar nevalgiau. rekomenduoju visiems, geriausia su jauno nekalto parselio krauju.
-
Renke
2009-08-31 16:51
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu %-)
-
Renke
2009-08-31 16:50
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu %-)