
Grikių kotletai su svogūnais ir morkomis
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
200 gramų | grikiai |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
6 valgomieji šaukštai | krakmolas |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | maltų juodųjų pipirų |
1 žiupsnelis | prieskoniai (mėgstami) |
5 valgomieji šaukštai | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Grikius išverdame ir sugrūdame bulvių grūstuve arba permalame mėsmale.
2.
Svogūną smulkiai supjaustome ir apkepiname. Morkas smulkiai sutarkuojame ir taip pat pakepiname. Dedame į grikius. Supilame išplaktus kiaušinius, viską išmaišome. Beriame druskos, pipirų, norimų prieskonių. Galiausiai suberiame krakmolą ir gerai išmaišome.
3.
Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame po didelį šaukštą masės, šaukštu suformuojame kotletą. Apkepame iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda. Patiekti galima su kokiu nors padažu, daržovėmis - kaip kam patinka. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Blynukai su kukurūzais
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Moliūgų blynai
-
Žuvies blynukai
-
Purūs bananų ir kokosų blynai
-
Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
-
Tuno blyneliai
-
Purūs SPELTOS blyneliai
-
Blynai su sojos faršu
-
Saldžiųjų bulvių blyneliai su rūkyta ZIGMO lašišos file
-
Blyneliai su kondensuoto pieno įdaru
-
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
-
Sūris ,,Mexicano" alaus tešloje
-
Blynai su grybais
-
Slyvų blyneliai su mėtų padažu
-
Žuvies ir pupelių blynai
-
„Saulytė“
-
Blynai su lašiša
-
Žuvies blyneliai su žalumynais
-
Avižinių dribsnių blyneliai su varške
Grikių kotletai su svogūnais ir morkomis
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Grikiai,
200 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Krakmolas,
6 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Malti juodieji pipirai,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai, mėgstami,
1 žiupsnelis -
Aliejus, kepimui,
5 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
lamaistas.lt
(
)
Gaminimo eiga:
Grikius išverdame ir sugrūdame bulvių grūstuve arba permalame mėsmale.
Svogūną smulkiai supjaustome ir apkepiname. Morkas smulkiai sutarkuojame ir taip pat pakepiname. Dedame į grikius. Supilame išplaktus kiaušinius, viską išmaišome. Beriame druskos, pipirų, norimų prieskonių. Galiausiai suberiame krakmolą ir gerai išmaišome.
Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame po didelį šaukštą masės, šaukštu suformuojame kotletą. Apkepame iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda. Patiekti galima su kokiu nors padažu, daržovėmis - kaip kam patinka. Skanaus!
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai