
4 ingredientų avižinių dribsnių ir bananų blyneliai be miltų
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai | bananai (prinokę) |
200 mililitrų | pilno grūdo avižinių dribsniai |
130 mililitrų | pienas |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | aliejaus (arba sviestas, kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Pieną pašildome mikrobangų krosnelėje, užpilame avižinius dribsnius, išmaišome ir paliekame išbrinkti bent 20 min, kelis kartus išmaišome.
2.
Bananus sutriname šakute.
3.
Kitame inde išplakame kiaušinius ir sumaišome su bananais. Tada įmaišome avižinius dribsnius.
4.
Keptuvę patepame šiek tiek aliejaus arba sviesto, pilame 1 šaukštą tešlos, suformuojame gana ploną blynelį ir kepame ant silpnos ugnies. Kai ant blynelių atsiranda mažos skylutės, atsargiai apverčiame. Taip iškepame visus blynelius.
5.
Patiekiame blynelius su mėgstamu sirupu, uogiene ir pan.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Purūs bananų ir kokosų blynai
-
Makaroninis su krabais
-
Grikių blynai
-
Morkų blyneliai
-
Kopūstų blyneliai
-
Žirnių blynai
-
Moliūgų kotletukai
-
Pusrytiniai blyneliai
-
„Saulytė“
-
Miltiniai blynais su cukinija
-
Vermišėlių ir krabų lazdelių kepsniukai
-
Greiti kopūstų blyneliai
-
Žvaigždžių pusryčiai
-
Špinatinis blynų tortas su varške
-
Blynai su kriaušėmis (be riebalų)
-
Bananiniai blynai
-
Avižinių dribsnių blyneliai su varške
-
Blynų tortas mažiesiems
-
Blynai su morkomis
-
Amerikietiški blynukai
4 ingredientų avižinių dribsnių ir bananų blyneliai be miltų
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bananai, prinokę,
4 vienetai -
Pilno grūdo avižinių dribsniai,
200 mililitrų -
Pienas,
130 mililitrų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Aliejus, arba sviestas, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
(
)
Gaminimo eiga:
Pieną pašildome mikrobangų krosnelėje, užpilame avižinius dribsnius, išmaišome ir paliekame išbrinkti bent 20 min, kelis kartus išmaišome.
Bananus sutriname šakute.
Kitame inde išplakame kiaušinius ir sumaišome su bananais. Tada įmaišome avižinius dribsnius.
Keptuvę patepame šiek tiek aliejaus arba sviesto, pilame 1 šaukštą tešlos, suformuojame gana ploną blynelį ir kepame ant silpnos ugnies. Kai ant blynelių atsiranda mažos skylutės, atsargiai apverčiame. Taip iškepame visus blynelius.
Patiekiame blynelius su mėgstamu sirupu, uogiene ir pan.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai