Blynai su lęšiais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 gramų | žuvies filė |
1 stiklinė | lęšiai (virti) |
0.5 stiklinės | džiūvėsėliai |
0.5 stiklinės | sezamas |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 vienetas | morkos (tarkuotos) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Morkas ir žuvį apie 10 - 15 min. patroškinkite keptuvėje.
2.
Sudėkite į dubenį išvirtus lęšius, įmuškite kiaušinį, suberkite džiuvėsėlius, atvėsusias morkas ir žuvį, pabarstykite druska. Galite įdėti mėgstamų prieskonių. Gerai išmaišykite.
3.
Formuokite blynelius, juos iš abiejų pusių pavoliokite sezamo sėklose. Kepkite įkaitintuose riebaluose. Skanu valgyti su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
- „Saulytė“
- Ryžių ir veršienos blyneliai
- Slyvų blyneliai su mėtų padažu
- Žemaičių blynai su grybų padažu
- Kepenų blyneliai
- Kopūstų blyneliai
- 4 ingredientų avižinių dribsnių ir bananų blyneliai be miltų
- Žirnių blynai
- Blynai su obuoliais
- Blynas su daržovėmis ir grybais Kūčioms
- Blynai su obuoliais ir avižiniais dribsniais
- Bulviniai blynai su grybais
- Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
- Paprasti miltiniai blyneliai su vaniliniu padažu
- Morkų ir varškės blyneliai
- Ryžių blynai
- Blynai
- Blyneliai su dešra ir sūriu
- Saldžiųjų bulvių blyneliai su rūkyta ZIGMO lašišos file
- Obuolių sklindžiai
Blynai su lęšiais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Žuvies filė,
250 gramų -
Lęšiai, virti,
1 stiklinė -
Džiūvėsėliai,
0.5 stiklinės -
Sezamas,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Morkos, tarkuotos,
1 vienetas - Druska
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkas ir žuvį apie 10 - 15 min. patroškinkite keptuvėje.
Sudėkite į dubenį išvirtus lęšius, įmuškite kiaušinį, suberkite džiuvėsėlius, atvėsusias morkas ir žuvį, pabarstykite druska. Galite įdėti mėgstamų prieskonių. Gerai išmaišykite.
Formuokite blynelius, juos iš abiejų pusių pavoliokite sezamo sėklose. Kepkite įkaitintuose riebaluose. Skanu valgyti su grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...