
Blynai su lęšiais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 gramų | žuvies filė |
1 stiklinė | lęšiai (virti) |
0.5 stiklinės | džiūvėsėliai |
0.5 stiklinės | sezamas |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 vienetas | morkos (tarkuotos) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Morkas ir žuvį apie 10 - 15 min. patroškinkite keptuvėje.
2.
Sudėkite į dubenį išvirtus lęšius, įmuškite kiaušinį, suberkite džiuvėsėlius, atvėsusias morkas ir žuvį, pabarstykite druska. Galite įdėti mėgstamų prieskonių. Gerai išmaišykite.
3.
Formuokite blynelius, juos iš abiejų pusių pavoliokite sezamo sėklose. Kepkite įkaitintuose riebaluose. Skanu valgyti su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žemaičių blynai
-
Slyvų blyneliai
-
Saldžiųjų bulvių blyneliai su rūkyta ZIGMO lašišos file
-
Grikių blynai be kiaušinių
-
Blynukai su kukurūzais
-
Nesaldūs cukinijų blynai
-
Greiti kopūstų blyneliai
-
Kopūstų blyneliai
-
Sūris ,,Mexicano" alaus tešloje
-
Blynai su morkomis
-
Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
-
4 ingredientų avižinių dribsnių ir bananų blyneliai be miltų
-
Žiedinių kopūstų blyneliai
-
Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
-
Žvaigždžių pusryčiai
-
Blyneliai su trintomis braškėmis
-
Krevečių blyneliai
-
Bananiniai blyneliai
-
Blynai su grūdėta varške
-
Grikių blyneliai
Blynai su lęšiais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Žuvies filė,
250 gramų -
Lęšiai, virti,
1 stiklinė -
Džiūvėsėliai,
0.5 stiklinės -
Sezamas,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Morkos, tarkuotos,
1 vienetas - Druska
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkas ir žuvį apie 10 - 15 min. patroškinkite keptuvėje.
Sudėkite į dubenį išvirtus lęšius, įmuškite kiaušinį, suberkite džiuvėsėlius, atvėsusias morkas ir žuvį, pabarstykite druska. Galite įdėti mėgstamų prieskonių. Gerai išmaišykite.
Formuokite blynelius, juos iš abiejų pusių pavoliokite sezamo sėklose. Kepkite įkaitintuose riebaluose. Skanu valgyti su grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...