Bulviniai blynai su sūriu
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 | bulvių |
1 | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | miltai ((manai)) |
1 valgomasis šaukštas | prieskoniai |
200 gramų | sūris ((fermentinis)) |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Bulves sutarkuojame burokine tarka (jei naudosite manus vietoj miltų, tai į dubenį pirmiausia pilkite manus, kol sutarkuosite bulves šie išbrinks). Įtarkuojame 50 g. sūrio (galima ir daugiau). Įmaišome kiaušinį, prieskonius ir miltus (jei nedėjote manų).
2.
Kepame įprastai įkaitintoje keptuvėje ant aliejaus (kepant svieste, įdomesnis skonis).
Patiekiame su grietine ir tarkuotu sūriu.
Skanaus.
Patiekiame su grietine ir tarkuotu sūriu.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Karšti bulvių paplotėliai
- Bulviniai blynai su sezamais
- Blynai su razinom ir migdolais
- Blyninės picos iš bulvių
- Bulviniai blynai
- Bulviniai blynai su krabų lazdelėmis
- Bulviniai blynai su dešrelėmis
- Bulviniai blynukai
- Daržovių košės blynai su lydytu sūriu
- Bulvių ir cukinijų blynai
- Tradiciniai bulviniai blynai
- Bulviniai blynai su raugintais kopūstais
- Virtų bulvių blyneliai
- Bulviniai blynai
- Švediški bulviniai blynai
- Bulviniai blynai su sūriu
- Dvejopai tarkuoti bulviniai blynai
- Bulviniai blynai su mėsa
- Bulviniai krabų blyneliai
- Bulvinė pica
Bulviniai blynai su sūriu
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Bulvės,
1 -
Kiaušiniai,
1 -
Miltai, (manai),
3 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai,
1 valgomasis šaukštas -
Sūris, (fermentinis),
200 gramų -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves sutarkuojame burokine tarka (jei naudosite manus vietoj miltų, tai į dubenį pirmiausia pilkite manus, kol sutarkuosite bulves šie išbrinks). Įtarkuojame 50 g. sūrio (galima ir daugiau). Įmaišome kiaušinį, prieskonius ir miltus (jei nedėjote manų).
Kepame įprastai įkaitintoje keptuvėje ant aliejaus (kepant svieste, įdomesnis skonis).
Patiekiame su grietine ir tarkuotu sūriu.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...