![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Bulviniai blynai su sūriu
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 | bulvių |
1 | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | miltai ((manai)) |
1 valgomasis šaukštas | prieskoniai |
200 gramų | sūris ((fermentinis)) |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Bulves sutarkuojame burokine tarka (jei naudosite manus vietoj miltų, tai į dubenį pirmiausia pilkite manus, kol sutarkuosite bulves šie išbrinks). Įtarkuojame 50 g. sūrio (galima ir daugiau). Įmaišome kiaušinį, prieskonius ir miltus (jei nedėjote manų).
2.
Kepame įprastai įkaitintoje keptuvėje ant aliejaus (kepant svieste, įdomesnis skonis).
Patiekiame su grietine ir tarkuotu sūriu.
Skanaus.
Patiekiame su grietine ir tarkuotu sūriu.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulviniai blynai su krabų lazdelėmis
-
Blynai su moliūgais
-
Dešrelės su bulviniais blynais
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Bulvių ir morkų blyneliai
-
Rudens blynai
-
Bulvių kotletai su porais
-
Tarkuotų bulvių blynai
-
Žemaičių blynai
-
Virtų bulvių blynai
-
Švediški bulviniai blynai
-
Bulviniai blynukai
-
Bulviniai blynai su moliūgais
-
Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Virtų bulvių blyneliai
-
Bulvių „Pampuškos“
-
Dvejopai tarkuoti bulviniai blynai
-
Bulviniai blynai su dešrelėmis
-
Sklindžiai su spirgais
Bulviniai blynai su sūriu
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Bulvės,
1 -
Kiaušiniai,
1 -
Miltai, (manai),
3 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai,
1 valgomasis šaukštas -
Sūris, (fermentinis),
200 gramų -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves sutarkuojame burokine tarka (jei naudosite manus vietoj miltų, tai į dubenį pirmiausia pilkite manus, kol sutarkuosite bulves šie išbrinks). Įtarkuojame 50 g. sūrio (galima ir daugiau). Įmaišome kiaušinį, prieskonius ir miltus (jei nedėjote manų).
Kepame įprastai įkaitintoje keptuvėje ant aliejaus (kepant svieste, įdomesnis skonis).
Patiekiame su grietine ir tarkuotu sūriu.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...