Bulviniai blynai su grybais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
6 vienetai | bulvių ((didelės)) |
1 valgomasis šaukštas | kiaušiniai |
1 saujelė | lašinukai (i (galima parūkyti)) |
1 vienetas | svogūnai |
200 gramų | grybai ( (smulkinti) apie) |
šiek tiek | pipirai (SANTA MARIA mišinys) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | kefyras |
2 valgomieji šaukštai | miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Bulvės nuskusti, sutarkuoti, nusunkti skystį (jei per daug), berti druską, Santa Maria pipirų mišinio, įmušti kiaušinį, miltų ir kefyro po truputį.
2.
Lašinukus ir svogūnus pjaustyti ir truputį pakepinti iki gelsvumo, supilti į bulvių masę (galima ir nekepinti, tiesiog supjausčius supilti į masę). Grybus (kokius turime, virtus) smulkinti ir sudėti į bulvių masę. Viską gerai maišyti.
3.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir kepti blynus, skanauti su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žemaičių blynai su grybais
- Bulviniai blynai su moliūgais
- Norvegiški bulviniai blynai
- Žemaičių blynai
- Čekiški bulviniai blynai
- Blynai su moliūgais
- Bulviniai blynai su sūriu
- Bulviniai blynai su mėsa
- Studentiškas bulvių plokštainis
- Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
- Dešrelės su bulviniais blynais
- Bulviniai blynai (Kiek kitaip)
- Bulviniai blynai su obuoliais
- Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
- Bulviniai blynukai su grybukų padažu
- Bulviniai blynai
- Bulviniai blynukai
- Bulviniai blynai su dešrelėmis
- Tradiciniai bulviniai blynai
- Bulvinė pica
Bulviniai blynai su grybais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės, (didelės),
6 vienetai -
Kiaušiniai,
1 valgomasis šaukštas -
Lašinukai , i (galima parūkyti),
1 saujelė -
Svogūnai,
1 vienetas -
Grybai, (smulkinti) apie,
200 gramų - Pipirai, SANTA MARIA mišinys
- Druska
- Aliejus
-
Kefyras,
2 valgomieji šaukštai -
Miltai,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulvės nuskusti, sutarkuoti, nusunkti skystį (jei per daug), berti druską, Santa Maria pipirų mišinio, įmušti kiaušinį, miltų ir kefyro po truputį.
Lašinukus ir svogūnus pjaustyti ir truputį pakepinti iki gelsvumo, supilti į bulvių masę (galima ir nekepinti, tiesiog supjausčius supilti į masę). Grybus (kokius turime, virtus) smulkinti ir sudėti į bulvių masę. Viską gerai maišyti.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir kepti blynus, skanauti su grietine.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Nijole
2017-06-28 16:22
Bandysiu
-
ona
2016-05-19 13:45
Jej nera kefyro ar tiks keli saukstai grietines
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...