Cukiniją, baklažaną (tinka moliūgai) supjaustyti juostelėmis.
Sumaišyti sugrūstą česnaką su medumi, aliejumi, actu, žalumynais (jei mėgstate), pipirais ir druska.
Pasiruoštu marinatu užpilti cukinijas ir baklažanus. Palaikyti 1-2 val.
Ir užkanda jau paruošta. :)
Cukinijų užkanda
INGREDIENTAI:
| 300 gramų | cukinija |
| 2 valgomieji šaukštai | medus |
| 100 mililitrų | aliejaus |
| 300 gramų | baklažanai |
| 50 mililitrų | acto |
| 4 skiltelės | česnakas |
| 2 valgomieji šaukštai | žalumynų (smulkinti krapai, petražolės, bazilikas) |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grybų užtepelė
-
Kiaušinių ir svogūnų „košė“
-
Kiaušiniai su arbata
-
Pyragėliai su grietinėlės sūrio, ZIGMO silkės ir riešutų įdaru
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kalakutiena
-
Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
-
Aštriai saldi kalakutienos užtepelė
-
Mini picos su trupintu gaudos sūriu
-
Žėlė apelsino žievėje
-
Silkė su obuoliais ar pomidorais
-
Karštos bandelės
-
Cukinijų gardėsis
-
Sūrio kroketai
-
Užkandžiai šulinėliuose su pikantiška mišraine, krevetėmis ir ikrais
-
Ikrų užkandėlė
-
Šventiniai sūrio vėrinukai
-
Traškus migdolų užkandis
-
Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir majonezu
-
Gaivūs lavašo suktinukai
-
Silkė su burokėliais
Cukinijų užkanda
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Cukinija,
300 gramų -
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
100 mililitrų -
Baklažanai,
300 gramų -
Actas,
50 mililitrų -
Česnakas,
4 skiltelės -
Žalumynai, smulkinti krapai, petražolės, bazilikas,
2 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai, malti
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Cukiniją, baklažaną (tinka moliūgai) supjaustyti juostelėmis.
Sumaišyti sugrūstą česnaką su medumi, aliejumi, actu, žalumynais (jei mėgstate), pipirais ir druska.
Pasiruoštu marinatu užpilti cukinijas ir baklažanus. Palaikyti 1-2 val.
Ir užkanda jau paruošta. :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
