![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | daikonas ((baltasis ridikas)) |
5 vienetai | morkos |
8 vienetai | pomidorai ( (vyšniniai)) |
1 skardinė | alyvuogių ( be kauliukų) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Daikoną nuplauti, nuskusti bulvių skustukų. Tuo pačių skustukų supjaustyti plonais griežinėliais ir užmirkyti šaltam vandenį. Iš morkų išpjauti konkorežius, iš pomidoriukų tulpes. Daikono gieržinelius sudėti juostele vienas ant koto ir susukti gėlę, įsmeigti dantų krapštukais. Kiekvieną gėlę įsmeigti ant medinio iešmelio ir pastatyti į vazelę. Ir užkanda ir stalo puošmena.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mini sumuštinukai
-
Gardieji sumuštiniai "Arbūzinukai"
-
Džiovinti kopūstai
-
Plikyti pyragaičiai su lašiša
-
Pomidorų užkandėlė
-
Suši su lašiša ir paprikomis
-
Silkė su salotomis
-
Avokado užtepėlė
-
Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
-
Kiaušiniai su varškės padažu
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Šaltai rūkytos Saliami dešros
-
Žuvies vyniotinis drebučiuose
-
Kiaušiniai įdaryti silke
-
Sumuštiniai su gorgonzola ir figomis
-
Vaisių desertas su brendžiu
-
Braškės šokolade
-
Aštrus pomidorų kokteilis
-
Silkė burokėlių patale
-
Užtepėlė su pelėsiniu sūriu
Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Daikonas , (baltasis ridikas),
1 vienetas -
Morkos,
5 vienetai -
Pomidorai, (vyšniniai),
8 vienetai -
Alyvuogės, be kauliukų,
1 skardinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Daikoną nuplauti, nuskusti bulvių skustukų. Tuo pačių skustukų supjaustyti plonais griežinėliais ir užmirkyti šaltam vandenį. Iš morkų išpjauti konkorežius, iš pomidoriukų tulpes. Daikono gieržinelius sudėti juostele vienas ant koto ir susukti gėlę, įsmeigti dantų krapštukais. Kiekvieną gėlę įsmeigti ant medinio iešmelio ir pastatyti į vazelę. Ir užkanda ir stalo puošmena.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...