Dešrelės tešloje Airiškai
INGREDIENTAI:
8 vienetai | dešrelės |
300 gramų | tešla (blynų) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Padaryti blynų tešlą. Dešreles perpjauti per pusę, pamirkyti tešloje ir kepti keptuvėje ant aliejaus. Patiekti su daržovėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Avokadai su krevetėmis
- Silkės ir bulvės susitikimas
- Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais
- Ant grotelių keptos daržovės
- Užkandis "Žiemos puokštė"
- Silkė su salotomis
- Lašišos paštetas su žirneliais ir olandišku padažu
- Krepšeliai su grybais
- Suši su krabų lazdelėmis
- Terrine kalakutienos ir vištienos
- Kiaušinių krepšeliai
- Lazdelės su sūriu
- Užkandis su ZIGMO silke ir tepamu sūriu Philadelphia
- Užkandis su vytinta jautiena
- Ančiukų širdelių užkandelė
- Įdarytų paprikų užkandis
- Vyniotinis iš faršo ir sūrio
- Karšti sumuštiniai su morkomis
- Silkių vyniotiniai
- Pikantiški sumuštiniai
Dešrelės tešloje Airiškai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Dešrelės,
8 vienetai -
Tešla, blynų,
300 gramų - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padaryti blynų tešlą. Dešreles perpjauti per pusę, pamirkyti tešloje ir kepti keptuvėje ant aliejaus. Patiekti su daržovėmis.
Reklama:
Komentarai (2)
-
airė
2012-01-16 13:11
:-) skanuuu, reiks dar pasigamint :super: :super: :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...