Sviestą išsukite su cukrumi. Muškite po vieną kiaušinį ir gerai išplakite.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir įmaišykite į kiaušinių masę. Viską išsukite iki vientisos masės.

Dvispalvis keksas su šokoladu
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
200 gramų | cukrus |
200 gramų | sviestas |
5 vienetai | kiaušiniai |
350 gramų | miltai |
3 valgomieji šaukštai | kakava |
100 gramų | šokoladas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
2.
Pusę tešlos perkelkite į kitą indą. Į likusią tešlos pusę įmaišykite kakavą ir gabalėliais sukapotą šokoladą.
3.
Kepkite 50 - 60 minučių 200°C temperatūroje. Palikite ataušti skardoje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės-riešutų keksas "Margutis"
-
Braškių Šokolado ir Kokoso keksiukai
-
Keksiukai "Raudonasis aksomas"
-
Citrininis keksas
-
Keksiukai su spanguolėmis
-
Keksiukai su baltuoju šokoladu
-
Kapučininiai keksiukai
-
Keksas su Dumle saldainiais ir aitriosiomis paprikomis
-
Dr. Oetker keksiukai su pudingo įdaru
-
Alinos keksiukai
-
Šokoladinis keksas
-
Šokoladiniai keksiukai
-
Braziliškas keksas
-
Kepsniukai su sūriu
-
Keksiukai su juodaisiais serbentais
-
Varškiniai keksiukai
-
Meškiukas su siurprizu
-
Kalėdiniai keksiukai
-
Keksiukai su avietėmis
-
Varškinis keksas
Dvispalvis keksas su šokoladu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Cukrus,
200 gramų -
Sviestas,
200 gramų -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Miltai,
350 gramų -
Kakava,
3 valgomieji šaukštai -
Šokoladas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą išsukite su cukrumi. Muškite po vieną kiaušinį ir gerai išplakite.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir įmaišykite į kiaušinių masę. Viską išsukite iki vientisos masės.Pusę tešlos perkelkite į kitą indą. Į likusią tešlos pusę įmaišykite kakavą ir gabalėliais sukapotą šokoladą.
Kepkite 50 - 60 minučių 200°C temperatūroje. Palikite ataušti skardoje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...