![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Ypatingasis keksas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
4 vienetai | kiaušiniai |
300 gramų | cukrus |
250 gramų | sviestas |
1 stiklinė | razinos |
3 gramai | romas |
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
100 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Į išlydytą sviestą pilti cukrų, kaiušinius, miltų. Viską išmaišyti. Tada dėti stiklinę razinų išmirkytų rome arba romo esensijos ir vandens tirpale. Dedam į kekso formelę ir kepam apie 30 minučių, kol gražiai parus. Skanaus ;)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Senovinis varškės pyragas
-
Manų kruopų pyragas su uogomis
-
Plokštainis diena-naktis
-
Pyragas su aguonomis ir razinomis
-
Krokodiliukai su alyviniais obuoliais
-
Minkštutėlė mielinė pynė
-
Obuolių ir spanguolių pyragas
-
Burokėlių pyragas
-
A la Brownie
-
Kalėdinis pyragas su avietėmis ir migdolais
-
Kondensuoto pieno keksas
-
Pyragas "Trupinukas"
-
Braškių pyragas
-
Ingos pyragas
-
Moliūgų sezono atidarymo pyragas
-
Pyragas "Kukurūznikas"
-
Varškės apkepas su žemuogėm
-
Pyragaitis
-
Aguonų pyragas Kalėdoms
-
Karališkas obuolių pyragas su obuolių uogiene
Ypatingasis keksas
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukrus,
300 gramų -
Sviestas,
250 gramų -
Razinos,
1 stiklinė -
Romas,
3 gramai -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Vanduo,
100 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į išlydytą sviestą pilti cukrų, kaiušinius, miltų. Viską išmaišyti. Tada dėti stiklinę razinų išmirkytų rome arba romo esensijos ir vandens tirpale. Dedam į kekso formelę ir kepam apie 30 minučių, kol gražiai parus. Skanaus ;)
Reklama:
Komentarai (10)
-
España
2015-03-09 14:30
Tai reikia kepimo miltelių ar ne?
-
jovile
2014-04-17 12:38
Nereikia milteliu, isbandziau. Labai skanus. 10 balu
-
Rita
2014-04-06 16:52
As irgi pamaniau nuo ko jis iskils?
-
Marina
2013-11-13 14:24
O kepimo miltelių ar sodos nereikia?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...