Citrininis pyragas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
100 gramų | sviestas |
100 gramų | cukrus |
2 vienetai | kiaušiniai |
200 gramų | miltai |
100 mililitrų | pienas |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
1 vienetas | citrinos ((žievelė), tarkuota) |
3 lašai | citrinos ((esencija)) |
1 sauja | razinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Iki vientisos purios masės išplakti kambario temperatūros sviestą su cukrumi ir tarkuota citrinos žievele (tik geltonąja dalimi).
2.
Nuolat plakant, įmušti po viena kiaušinį.
3.
Sumaišyti miltus su kepimo milteliais ir po šaukštą dėti į plakamus produktus.
4.
Pabaigoje supilti pieną, citrinų esenciją, razinas ir dar kartą gerai išmaišyti tešlą.
5.
Gautą masę sukrėsti į kepimo formą ir pašauti į įkaitintą 180 °C temp. orkaitę maždaug 30-35 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Saldus pyragas
- Pyragas su žuvies įdaru
- Vanilinis obuolių pyragas
- Obuolių apkepas
- Obuolių pyragas
- Obuolių pyragas
- Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
- Apverstas pyragas su ananasais
- Pyragas "Obuolinis"
- Velykinis pyragas su įdaru
- Tinginys tarp aguonų
- Įvairių vaisių pyragas
- Pynė su džemu
- Citrininis vyniotinukas su uogiene
- Pyragas su riešutiniu - šokoladiniu morengu
- Citrininis varškės pyragas su kakava
- Karališkas obuolių pyragas su obuolių uogiene
- Tobulo skonio rudens pyragas
- Tinginys
- Varškės pyragas
Citrininis pyragas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Sviestas,
100 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Miltai,
200 gramų -
Pienas,
100 mililitrų -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Citrinos, (žievelė), tarkuota,
1 vienetas -
Citrinos, (esencija),
3 lašai -
Razinos,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iki vientisos purios masės išplakti kambario temperatūros sviestą su cukrumi ir tarkuota citrinos žievele (tik geltonąja dalimi).
Nuolat plakant, įmušti po viena kiaušinį.
Sumaišyti miltus su kepimo milteliais ir po šaukštą dėti į plakamus produktus.
Pabaigoje supilti pieną, citrinų esenciją, razinas ir dar kartą gerai išmaišyti tešlą.
Gautą masę sukrėsti į kepimo formą ir pašauti į įkaitintą 180 °C temp. orkaitę maždaug 30-35 min.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai