Citrininis pyragas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 100 gramų | sviestas |
| 100 gramų | cukrus |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 200 gramų | miltai |
| 100 mililitrų | pienas |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
| 1 vienetas | citrinos ((žievelė), tarkuota) |
| 3 lašai | citrinos ((esencija)) |
| 1 sauja | razinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Iki vientisos purios masės išplakti kambario temperatūros sviestą su cukrumi ir tarkuota citrinos žievele (tik geltonąja dalimi).
2.
Nuolat plakant, įmušti po viena kiaušinį.
3.
Sumaišyti miltus su kepimo milteliais ir po šaukštą dėti į plakamus produktus.
4.
Pabaigoje supilti pieną, citrinų esenciją, razinas ir dar kartą gerai išmaišyti tešlą.
5.
Gautą masę sukrėsti į kepimo formą ir pašauti į įkaitintą 180 °C temp. orkaitę maždaug 30-35 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas "Trupinukas"
-
Dieviškas obuolių pyragas
-
Trupiniuotis su slyvomis
-
Keksas "C"
-
Citrininis pyragas su rikotos sūriu
-
Simonos šokoladinis pyragas
-
Vaisių pyragas su maskarponės sūriu
-
Vištienos ir pievagrybių pyragas
-
Pyragas prie sultinio ar sriubos
-
Moliūgų duona
-
Burokėlių pyragas
-
Ypatingas varškės pyragas
-
Pyragas su Oreo sausainiais
-
Varškės-riešutų keksas "Margutis"
-
Braškių pyragas
-
Varškės ir cinamono vasaros pyragas
-
Pyragas su bulvėmis
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Sūrio ir svogūnų pyragas
-
Kakavinis Napoleonas
Citrininis pyragas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Sviestas,
100 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Miltai,
200 gramų -
Pienas,
100 mililitrų -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Citrinos, (žievelė), tarkuota,
1 vienetas -
Citrinos, (esencija),
3 lašai -
Razinos,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iki vientisos purios masės išplakti kambario temperatūros sviestą su cukrumi ir tarkuota citrinos žievele (tik geltonąja dalimi).
Nuolat plakant, įmušti po viena kiaušinį.
Sumaišyti miltus su kepimo milteliais ir po šaukštą dėti į plakamus produktus.
Pabaigoje supilti pieną, citrinų esenciją, razinas ir dar kartą gerai išmaišyti tešlą.
Gautą masę sukrėsti į kepimo formą ir pašauti į įkaitintą 180 °C temp. orkaitę maždaug 30-35 min.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai