1.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
5 vienetai | obuoliai (antaniniai) |
1 stiklinė | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | citrinos (žievelė) |
5 vienetai | kiaušiniai |
Įmaišykite į kiaušinių plakinį šaukštą aliejaus ir tarkuotos citrinos žievelės. Palengva maišydami suberkite miltus. Masė turi būti grietinės tirštumo. Kepimo skardą iškloti popieriumi kepiniams. Į kepimo skardą pirmiausia sudėti antaninius obuolius, supjaustytus skiltelėmis, ir užpilti paruošta mase. Kepti 180° C orkaitėje 30-35 minutes. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Dešrelės tešloje
- Lengvas pyragas
- Pyragas su vyšnių uogiene puodelyje
- Svogūnų pyragas
- Tortas su varškės kremu
- Norvegiška tuno pynė
- Džiovintų vaisių pyragas
- Manų kruopų pyragas su uogomis
- Trupininis pyragas su riešutais ir uogiene
- Tuno pyragas su majonezu
- Pascha
- Citrinų pyragas
- Kalėdinė eglutė
- Napoleonas
- Obuolių pyragas
- Pyragas su šaldytomis braškėmis
- Greitas varškės apkepas
- Obuolių pyragas su džemu
- Varškės pyragas
- Tikrasis šimtalapis
Biskvitas su antaniniais obuoliais
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
1.5 stiklinės -
Obuoliai, antaniniai,
5 vienetai -
Cukrus,
1 stiklinė -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinos, žievelė,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
5 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaušinius ir stiklinę cukraus išplakti, kol pasidarys puri masė.
Įmaišykite į kiaušinių plakinį šaukštą aliejaus ir tarkuotos citrinos žievelės. Palengva maišydami suberkite miltus. Masė turi būti grietinės tirštumo. Kepimo skardą iškloti popieriumi kepiniams. Į kepimo skardą pirmiausia sudėti antaninius obuolius, supjaustytus skiltelėmis, ir užpilti paruošta mase. Kepti 180° C orkaitėje 30-35 minutes. Skanaus!
Komentarai (10)
-
Irena
2018-07-28 23:59
Xxxxcccc - Kur tamsta randi recepte parasyta skiltele cukraus? ;-) Recepte ir eigoje rasoma - STIKLINE CUKRAUS!!!!
-
Xxxxccccc
2017-11-07 19:30
Cukraus 1 skiltele
-
dange
2014-03-19 10:59
tikrai skaniai gavosi :)
-
laura
2013-07-20 18:01
skanus pyragas, isbandem patiko :)
-
regina
2013-04-10 20:52
Sveiki. Daug kas skaite recepta, kepe, ir tik keliems smaliziams tepatiko ;-)
-
(anonimas)
2013-04-01 06:06
Pabandziau su kriausemis, super isejo. Tik dejau truputi daugiau cukraus, bet cia turbut nuo skonio priklauso.
-
Slavka
2013-03-24 18:31
Atrodo skaniai bamdysim kept. Tikiuosi pavyks! :D
-
as
2013-03-14 12:35
na siandien bandysim kept =D tikiuosi bus skanus :-) tik reiktu pataisyt cukraus ne skiltele o stikline :super:
-
(anonimas)
2013-01-28 12:11
labas tavo pyragas buvo pats nuostabiausias net as suvalgiau keturis gabaliukus :super: