![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Žydų meduolis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
250 gramų | medus (dirbtinis) |
2 vienetai | kiaušiniai |
500 gramų | kvietiniai miltai |
30 gramų | sviestas |
10 gramų | kepimo milteliai |
200 gramų | cukrus |
1.5 stiklinės | kava (miežių, tirpi) |
0.5 arbatinio šaukštelio | imbieras (maltas) |
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
0.5 arbatinio šaukštelio | gvazdikėliai |
0.5 arbatinio šaukštelio | migdolai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Sviestą ištrinti su cukrumi, įmušti kiaušinius, suberti miltus, išmaišytus su kepimo milteliais. Medų pakaitinti, atvėsinti, supilti į tešlą. Suberti maltus prieskonius, supilti kavą. Tęšlą gerai išmaišyti, sukrėsti į riebalais pateptą, džiūvėsėliais pabarstytą kepimo skardą. Išlukštentus ir verdančiu vandeniu nuplikytus migdolus sukišti į tešlą. Meduolį kepti 1 val. karštoje orkaitėje. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vasariškas obuolių pyragas
-
Morkų pyragas
-
Pyragas su persikais
-
Kalėdinis pyragas su avietėmis ir migdolais
-
Pyragas su kondensuotu pienu
-
Keksas "C"
-
Pyragaitis
-
Slyvų pyragas
-
Mėgstamiausias pyragas
-
Graikinių riešutų pyragas
-
Trupiniuotis
-
Dangiškas pyragas su Spelta
-
Velykinis pyragas su įdaru
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Sūrio pyragas
-
Pyragas "Kukurūznikas"
-
Kokosinis pyragas
-
Mielinės tešlos pyragas
-
Obuolių pyragas su riešutais
-
Velykinis varškės traputis
Žydų meduolis
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Medus, dirbtinis,
250 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
500 gramų -
Sviestas,
30 gramų -
Kepimo milteliai,
10 gramų -
Cukrus,
200 gramų -
Kava, miežių, tirpi,
1.5 stiklinės -
Imbieras, maltas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Gvazdikėliai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Migdolai,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą ištrinti su cukrumi, įmušti kiaušinius, suberti miltus, išmaišytus su kepimo milteliais. Medų pakaitinti, atvėsinti, supilti į tešlą. Suberti maltus prieskonius, supilti kavą. Tęšlą gerai išmaišyti, sukrėsti į riebalais pateptą, džiūvėsėliais pabarstytą kepimo skardą. Išlukštentus ir verdančiu vandeniu nuplikytus migdolus sukišti į tešlą. Meduolį kepti 1 val. karštoje orkaitėje. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (8)
-
Oksana
2024-02-01 15:04
Skanus, kepiau ne kartą, šeima mėgsta
-
2015-12-13 12:11
Jau einu kept ziuresiu kas bus
-
Paulina
2015-05-02 13:56
Eičiau kepti bet neturiu kelių produktų :(
-
Ugnė
2015-05-02 13:54
O kodėl vadinasi žydų meduolis ^-^
-
Rūta
2015-05-02 13:52
Tūrėtu buti skanu :D
-
Diana
2015-05-02 13:50
Labai skaniai atrodo,einu kepti :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...