Uogas nuplauti ir nusausinti, o atšildytas gerai nuvarvinti.
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, įmaišyti tirpintą ir atvėsintą sviestą, kefyrą, pabaigoje miltus sumaišytus su kepimo milteliais.
Keksiukai su juodaisiais serbentais
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
140 gramų | sviestas | |
210 gramų | cukrus | |
200 mililitrų | kefyras | |
3 vienetai | kiaušiniai | |
300 gramų | miltai | |
2 arbatiniai šaukšteliai | vanilinis cukrus | |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai | |
3 saujos | juodieji serbentai | |
1 valgomasis šaukštas | miltai | |
Pabarstymui: | ||
1 žiupsnelis | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
2.
Serbentus apvolioti šaukšte miltų ir įmaišyti į tešlą.
Į keksiukų formą dėti popierines formeles, beveik iki viršaus pripildyti tešlos ir kepti iki 190 C įkaitintoje orkaitėje kol gražiai paruduos.
Atvėsinti ant grotelių, apibarstyti miltiniu cukrumi. Skanaus!
Į keksiukų formą dėti popierines formeles, beveik iki viršaus pripildyti tešlos ir kepti iki 190 C įkaitintoje orkaitėje kol gražiai paruduos.
Atvėsinti ant grotelių, apibarstyti miltiniu cukrumi. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šokoladiniai keksiukai
- Šokoladiniai keksiukai
- Citrininiai keksiukai
- Veganiški apelsininiai keksiukai su aguonomis
- Varškiniai keksiukai
- Keksiukai su kefyru
- Citrininė gaiva
- Keksiukai su spanguolėmis
- Šokoladiniai cukinijų keksiukai
- Minkšti morkų keksiukai
- Keksiukai su vyšniomis
- Keksiukai su uogomis (juodaisiais serbentais)
- Kalėdinis keksas
- Medaus pyragas su riešutais
- Sveikuoliški keksiukai
- Keksiukai su juodaisiais serbentais
- Medaus keksiukai
- Imbieriniai keksiukai
- Varškės keksas
- Keksiukai su avietėmis
Keksiukai su juodaisiais serbentais
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Sviestas,
140 gramų -
Cukrus,
210 gramų -
Kefyras,
200 mililitrų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Miltai,
300 gramų -
Vanilinis cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Juodieji serbentai,
3 saujos -
Miltai,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Cukraus pudra,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas nuplauti ir nusausinti, o atšildytas gerai nuvarvinti.
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, įmaišyti tirpintą ir atvėsintą sviestą, kefyrą, pabaigoje miltus sumaišytus su kepimo milteliais.Serbentus apvolioti šaukšte miltų ir įmaišyti į tešlą.
Į keksiukų formą dėti popierines formeles, beveik iki viršaus pripildyti tešlos ir kepti iki 190 C įkaitintoje orkaitėje kol gražiai paruduos.
Atvėsinti ant grotelių, apibarstyti miltiniu cukrumi. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (9)
-
Oskaras Mikelionis
2017-06-01 13:37
Labai skanūs ir lengvai pagaminami!!! ;-)
-
rokass.milickass2003@g
2017-02-01 15:48
Ta proga kad varlytės gimtadienis ir aš jau baigiau anglų projektą daryt komentuokit savo fav ir gausit su juo kelias nuotraukas
-
Anė
2016-11-28 13:01
Reik išbandyt-turėtų buti skanu
-
Eva
2016-11-22 20:22
labai skanu
-
Ema
2016-11-14 18:50
Skanius
-
Ema
2016-11-14 18:50
Kaip cia rekia kepiti
-
DANELSTO
2016-04-10 15:43
skanu:)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...