Išplakti kiaušinius su cukrumi.
Sviestą išlydyti ir supilti į plakamus kiaušinius. Įpilti pieną. Gerai išmaišyti.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Keksiukai su uogomis
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
4 vienetai | kiaušiniai |
1.5 stiklinės | cukrus |
150 gramų | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
2 stiklinės | miltai |
70 mililitrų | pienas |
2 stiklinės | uogos ( įvairios) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
2.
Miltus persijoti, įberti į juos kepimo miltelius.
Užmaišyti tešlą. Tešla turi gautis grietinės tirštumo.
Užmaišyti tešlą. Tešla turi gautis grietinės tirštumo.
3.
Įmaišyti į tešlą dalį uogų.
Tešlą supilstyti į formeles.
Kepti 170 laipsnių temperatūroje 20 - 25min.
Iškeptus keksus papuošti uogomis.
Tešlą supilstyti į formeles.
Kepti 170 laipsnių temperatūroje 20 - 25min.
Iškeptus keksus papuošti uogomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladiniai cukinijų keksiukai
-
Geriausias citrininis keksas
-
Ypatingasis keksas
-
Citrininis keksas su aguonomis
-
Citrininiai keksiukai
-
Karamelinis keskiukas
-
Moliūginiai keksiukai
-
Mikro keksiukai
-
Aguonų keksas
-
Imbieriniai keksiukai
-
Varškės keksas
-
Veganiški apelsininiai keksiukai su aguonomis
-
Obuolių keksas
-
Keksiukai su spanguolėmis
-
Evos šokoladiniai keksiukai
-
Minkštas keksas su obuoliais ir razinomis
-
Moliūgo keksas su vyšniomis
-
Keksiukai su uogomis (juodaisiais serbentais)
-
Keksas su mėlynėmis
-
Didysis kriaušių pyragas
Keksiukai su uogomis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukrus,
1.5 stiklinės -
Sviestas,
150 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Miltai,
2 stiklinės -
Pienas,
70 mililitrų -
Uogos, įvairios,
2 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išplakti kiaušinius su cukrumi.
Sviestą išlydyti ir supilti į plakamus kiaušinius. Įpilti pieną. Gerai išmaišyti.Miltus persijoti, įberti į juos kepimo miltelius.
Užmaišyti tešlą. Tešla turi gautis grietinės tirštumo.Įmaišyti į tešlą dalį uogų.
Tešlą supilstyti į formeles.
Kepti 170 laipsnių temperatūroje 20 - 25min.
Iškeptus keksus papuošti uogomis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...