Supilam į puodą 100 g. cukraus ir porą šaukštų vandens, užverdame. Suberiame vaisius ir dar paverdame 10 - 15 min.
Kiaušinius išplakam su cukrum, margarinu ir grietine. Suberiame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, įpilame pusę stiklinės sirupo nuo vaisių ir viską išmaišome. Pusę tešlos pilame į kepimo skardelę ir dedame kepti kol pagels. Įšimtą subadome šakute ir apipilame likusiu sirupu. Į likusę tešlą įmaišome vaisius ir supilame ant pirmos dalies. Kepame apie 20 min. 200 laipsnių orkaitėje.
Keksas x 2
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
150 gramų | cukrus |
100 gramų | margarinas |
4 vienetai | kiaušiniai |
2 stiklinės | vaisiai (įvairių vaisų sultys) |
25 gramai | kepimo milteliai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Balta sluoksniuota duona
- Velykinė pynė
- Bananų keksas
- Šokoladinis vyniotinis
- Suomiškas uogų pyragas
- Pyragas "Kukurūznikas"
- Kakavinis Napoleonas
- Pyragas su razinomis
- Citrininis pyragas
- Miglės kakavinis pyragas
- Imbierinis namelis
- Keptas Tinginys
- Pyragas su vyšnių uogiene puodelyje
- Vaisinis pyragėlis
- Šokoladinis pyragas
- Moliūginis varškės pyragas
- Ypatingas varškės pyragas
- Kopūstų tortas
- Morkų pyragas
- Kalėdinis pyragas su avietėmis ir migdolais
Keksas x 2
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Cukrus,
150 gramų -
Margarinas,
100 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Vaisiai, įvairių vaisų sultys,
2 stiklinės -
Kepimo milteliai,
25 gramai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supilam į puodą 100 g. cukraus ir porą šaukštų vandens, užverdame. Suberiame vaisius ir dar paverdame 10 - 15 min.
Kiaušinius išplakam su cukrum, margarinu ir grietine. Suberiame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, įpilame pusę stiklinės sirupo nuo vaisių ir viską išmaišome. Pusę tešlos pilame į kepimo skardelę ir dedame kepti kol pagels. Įšimtą subadome šakute ir apipilame likusiu sirupu. Į likusę tešlą įmaišome vaisius ir supilame ant pirmos dalies. Kepame apie 20 min. 200 laipsnių orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...