Sviestą gerai išsukti ir po vieną įmušti kiaušinius, suberti cukrų. Varškę gerai pertrinti, sudėti į sviestą kartu su miltais bei kepimo milteliais. Suberti razinas. Išmaišius tešlą pilti į kekso formą ir kepti 200°C temp. karštumo orkaitėje 30 min.
Skanaus!
Varškės keksas
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
300 gramų | varškė |
150 gramų | sviestas |
1.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai |
300 gramų | miltai |
4 vienetai | kiaušiniai |
200 gramų | cukrus |
1 sauja | razinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Braziliškas keksas
- Keksiukai kiekvienai dienai
- Bananiniai varškės keksiukai
- Keksas
- Grikių su dešrele ir sūriu keksiukai
- Keksiukai su spanguolėmis
- Keksas su cukinijomis, citrinomis ir aguonomis
- Varškiniai keksiukai
- Šokoladiniai keksiukai
- Keksiukai su vyšniomis
- Minkštas keksas su obuoliais ir razinomis
- Kefyriniai keksiukai
- Šokoladiniai keksiukai
- Magiški keksiukai
- Dribsnių keksiukai
- Keksas su razinomis
- Sūrio keksiukai
- Keksiukai su maskarponės-spanguolių kremu
- Keksiukai su varške ir džiovintom slyvom
- Keksas su bananais
Varškės keksas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Varškė,
300 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Kepimo milteliai,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Miltai,
300 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukrus,
200 gramų -
Razinos,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą gerai išsukti ir po vieną įmušti kiaušinius, suberti cukrų. Varškę gerai pertrinti, sudėti į sviestą kartu su miltais bei kepimo milteliais. Suberti razinas. Išmaišius tešlą pilti į kekso formą ir kepti 200°C temp. karštumo orkaitėje 30 min.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (6)
-
Ina
2018-03-25 10:02
kepiau keksiuku formelese pavyko labai skanu
-
aš
2016-06-08 12:31
Bandysiu kept,labai gražiai atrodo
-
Ramune
2016-01-28 11:36
bandžiau,gal galit pasakyt kodėl toks tirštas,mikseris vos pasuko, per 50min. neiškepė,išvertus iš keksinės vidus buvo skystas,ant skardos teko kept dar 30min
-
goda
2015-07-27 19:39
Kepu si keksa,kai radau recepta ''JI'' zurnale :) Patinka visai seimai,labai skanus.
-
ausrine
2015-06-01 19:09
Labai skanus!!! :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...