Sviestą gerai išsukti ir po vieną įmušti kiaušinius, suberti cukrų. Varškę gerai pertrinti, sudėti į sviestą kartu su miltais bei kepimo milteliais. Suberti razinas. Išmaišius tešlą pilti į kekso formą ir kepti 200°C temp. karštumo orkaitėje 30 min.
Skanaus!
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Varškės keksas
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
300 gramų | varškė |
150 gramų | sviestas |
1.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai |
300 gramų | miltai |
4 vienetai | kiaušiniai |
200 gramų | cukrus |
1 sauja | razinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladiniai cukinijų keksiukai
-
Geriausias citrininis keksas
-
Ypatingasis keksas
-
Citrininis keksas su aguonomis
-
Citrininiai keksiukai
-
Karamelinis keskiukas
-
Moliūginiai keksiukai
-
Mikro keksiukai
-
Aguonų keksas
-
Imbieriniai keksiukai
-
Varškės keksas
-
Veganiški apelsininiai keksiukai su aguonomis
-
Obuolių keksas
-
Keksiukai su spanguolėmis
-
Evos šokoladiniai keksiukai
-
Minkštas keksas su obuoliais ir razinomis
-
Moliūgo keksas su vyšniomis
-
Keksiukai su uogomis (juodaisiais serbentais)
-
Keksas su mėlynėmis
-
Didysis kriaušių pyragas
Varškės keksas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Varškė,
300 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Kepimo milteliai,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Miltai,
300 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukrus,
200 gramų -
Razinos,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą gerai išsukti ir po vieną įmušti kiaušinius, suberti cukrų. Varškę gerai pertrinti, sudėti į sviestą kartu su miltais bei kepimo milteliais. Suberti razinas. Išmaišius tešlą pilti į kekso formą ir kepti 200°C temp. karštumo orkaitėje 30 min.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (6)
-
Ina
2018-03-25 10:02
kepiau keksiuku formelese pavyko labai skanu
-
aš
2016-06-08 12:31
Bandysiu kept,labai gražiai atrodo
-
Ramune
2016-01-28 11:36
bandžiau,gal galit pasakyt kodėl toks tirštas,mikseris vos pasuko, per 50min. neiškepė,išvertus iš keksinės vidus buvo skystas,ant skardos teko kept dar 30min
-
goda
2015-07-27 19:39
Kepu si keksa,kai radau recepta ''JI'' zurnale :) Patinka visai seimai,labai skanus.
-
ausrine
2015-06-01 19:09
Labai skanus!!! :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...