Marmurinis kavos keksas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
200 gramų | sviesto skonio „rama maestro“ |
200 gramų | cukrus |
3 vienetai | kiaušiniai |
1 žiupsnelis | druska |
200 gramų | miltai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
70 mililitrų | pienas |
20 gramų | kakava |
5 arbatiniai šaukšteliai | kava (stipri) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sviesto skonio "Rama Maestro" gerai išsukame su cukrumi ir druska. Įmušame po vieną kiaušinį ir gerai po kiekvieno išplakame. Miltus persijojame su kepimo milteliais, suberiame į paruoštą masę ir gerai išmaišome, maišant supilame pieną.
2.
1/3 tešlos masės atidedame į kitą indą. Į ją įmaišome kakavą bei įpilame 5 šaukštelius užplikytos stiprios kavos.
3.
Kekso formą patepame riebalais ir apibarstome džiūvėsėliais.
4.
Dedame ½ baltos masės, visą rudą ir ant viršaus vėl baltos. Kepame iki 175 °C įkaitintoje orkaitėje apie 45 min. Patikriname pagaliuku, ar jau iškepė. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kalėdiniai keksiukai
- Margi keksiukai
- Keksas su razinomis
- Gardučiai keksiukai
- Keksiukai su baltuoju šokoladu
- Citrinų skonio keksiukai su aguonomis
- Šokoladiniai keksiukai
- Keksiukai su varškės sūriu
- Keksiukai su šviesiu "DanSukker" sirupu ir džiovintomis papajomis
- Varškės-riešutų keksas "Margutis"
- Moliūgo keksas su vyšniomis
- Keksas su mėlynėmis
- Ypatingasis keksas
- Šokoladinis keksas su kriaušėmis
- Keksiukai su persikais
- Meškiukas su siurprizu
- Šokoladiniai keksiukai
- Braškių Šokolado ir Kokoso keksiukai
- Morkų keksiukai
- Citrininis riešutinis keksas
Marmurinis kavos keksas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Sviesto skonio „Rama Maestro“,
200 gramų -
Cukrus,
200 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Miltai,
200 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Pienas,
70 mililitrų -
Kakava,
20 gramų -
Kava, stipri,
5 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviesto skonio "Rama Maestro" gerai išsukame su cukrumi ir druska. Įmušame po vieną kiaušinį ir gerai po kiekvieno išplakame. Miltus persijojame su kepimo milteliais, suberiame į paruoštą masę ir gerai išmaišome, maišant supilame pieną.
1/3 tešlos masės atidedame į kitą indą. Į ją įmaišome kakavą bei įpilame 5 šaukštelius užplikytos stiprios kavos.
Kekso formą patepame riebalais ir apibarstome džiūvėsėliais.
Dedame ½ baltos masės, visą rudą ir ant viršaus vėl baltos. Kepame iki 175 °C įkaitintoje orkaitėje apie 45 min. Patikriname pagaliuku, ar jau iškepė. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (5)
-
jurga
2017-06-27 00:43
iskepiau,tai nuostabus keikas!!!aciu uz recepta.
-
kepejas
2014-06-14 15:06
Tinkamas nebent mažai skardai. Patarčiau visko deti trigubai i standartine skardą.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...