
Keksas su razinomis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
20 gramų | kava (malta) |
50 gramų | razinos |
150 gramų | sviestas |
150 gramų | medus |
4 vienetai | kiaušiniai |
200 gramų | kvietiniai miltai |
šiek tiek | cinamonas |
šiek tiek | gvazdikėliai |
3 gramai | kepimo milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Medus ištrinamas su sviestu, trinant įmušama po vieną kiaušinį, suberiami miltai, sumaišyti su kepimo milteliais, malta kava, prieskoniai, razinos. Paruošta tešla sukrečiama į aliejumi išteptą pergamentiniu popieriumi išklotą formą, išilgai giliai įpjaunama peiliu ir kepama vidutinio karštumo orkaitėje apie 1 val. Keksas atvėsinamas formoje, vėliau išverčiamas ir apsijojamas miltiniu cukrumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulka "Pynutė"
-
Pyragas su uogomis prie karštos arbatos
-
Apelsininis pyragas su migdolais
-
Spurgos su įdaru
-
Morkų pyragas
-
Tuno pyragas su majonezu
-
Aguonų vyniotinukai
-
Pyragas su rabardarų džemu
-
Slyvų pyragas
-
Šventinis keksas
-
Obuolių pyragas su bruknėmis
-
Vasaros slyvų pyragas
-
Bananų ir obuolienės pyragas
-
Tirolietiškas pyragas su abrikosais
-
Biskvitinis obuolių pyragas
-
Karamelinis pyragas
-
Nepaprasto skonio pyragas su kriaušėmis ir šokoladu
-
Bananų pyragas puodelyje
-
Kakavinis pyragas su varške, bananais ir juodaisiais serbentais
-
Obuolių pyragas
Keksas su razinomis
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kava, malta,
20 gramų -
Razinos,
50 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Medus,
150 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Kvietiniai miltai,
200 gramų - Cinamonas
- Gvazdikėliai
-
Kepimo milteliai,
3 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Medus ištrinamas su sviestu, trinant įmušama po vieną kiaušinį, suberiami miltai, sumaišyti su kepimo milteliais, malta kava, prieskoniai, razinos. Paruošta tešla sukrečiama į aliejumi išteptą pergamentiniu popieriumi išklotą formą, išilgai giliai įpjaunama peiliu ir kepama vidutinio karštumo orkaitėje apie 1 val. Keksas atvėsinamas formoje, vėliau išverčiamas ir apsijojamas miltiniu cukrumi.
Reklama:
Komentarai (11)
-
Dovis
2011-01-18 17:46
žiaurei skanus %-) :-)
-
Lida
2010-03-21 17:04
isvaisda negrazi net nesinori bandyti :bloga:
-
neringa
2009-10-11 13:50
%-) MMMMMMMMMMMM SKANU
-
neringa
2009-10-11 13:49
reikes pabandyti tik kepsiu be razinu man jos tikrai nepatinka :bloga:
-
Dijana
2009-05-26 20:24
:bloga: :bloga:
-
(anonimas)
2009-04-10 20:42
:super: reikes pabandyti
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...