![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Keksas su razinomis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
20 gramų | kava (malta) |
50 gramų | razinos |
150 gramų | sviestas |
150 gramų | medus |
4 vienetai | kiaušiniai |
200 gramų | kvietiniai miltai |
šiek tiek | cinamonas |
šiek tiek | gvazdikėliai |
3 gramai | kepimo milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Medus ištrinamas su sviestu, trinant įmušama po vieną kiaušinį, suberiami miltai, sumaišyti su kepimo milteliais, malta kava, prieskoniai, razinos. Paruošta tešla sukrečiama į aliejumi išteptą pergamentiniu popieriumi išklotą formą, išilgai giliai įpjaunama peiliu ir kepama vidutinio karštumo orkaitėje apie 1 val. Keksas atvėsinamas formoje, vėliau išverčiamas ir apsijojamas miltiniu cukrumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulka "Pynutė"
-
Aguoninis pyragas
-
Šokoladinis bananinis keksas
-
Kokosinis obuolių pyragas
-
Pyragas su varškės įdaru
-
Aguonų-migdolų pyragas
-
Močiutės pyragas kitaip
-
Margaritos varškės apkepas
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške, špinatais ir pomidorais
-
Duona su pomidorais
-
Lilės tortas
-
Daniškas kalėdinis pyragas
-
Morkų pyragas
-
Kalėdinis varškės pyragas
-
Čigonų plokštainis
-
Obuolių ir datulių pyragas su kokosų kepure
-
Pyragas su kopūstais
-
Pyragas su šaldytomis braškėmis
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Obuolių ir aguonų pyragas
Keksas su razinomis
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kava, malta,
20 gramų -
Razinos,
50 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Medus,
150 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Kvietiniai miltai,
200 gramų - Cinamonas
- Gvazdikėliai
-
Kepimo milteliai,
3 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Medus ištrinamas su sviestu, trinant įmušama po vieną kiaušinį, suberiami miltai, sumaišyti su kepimo milteliais, malta kava, prieskoniai, razinos. Paruošta tešla sukrečiama į aliejumi išteptą pergamentiniu popieriumi išklotą formą, išilgai giliai įpjaunama peiliu ir kepama vidutinio karštumo orkaitėje apie 1 val. Keksas atvėsinamas formoje, vėliau išverčiamas ir apsijojamas miltiniu cukrumi.
Reklama:
Komentarai (11)
-
Dovis
2011-01-18 17:46
žiaurei skanus %-) :-)
-
Lida
2010-03-21 17:04
isvaisda negrazi net nesinori bandyti :bloga:
-
neringa
2009-10-11 13:50
%-) MMMMMMMMMMMM SKANU
-
neringa
2009-10-11 13:49
reikes pabandyti tik kepsiu be razinu man jos tikrai nepatinka :bloga:
-
Dijana
2009-05-26 20:24
:bloga: :bloga:
-
(anonimas)
2009-04-10 20:42
:super: reikes pabandyti
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...