Iš pieno, miltų (dėti tiek, kad tešla būtų minkoma), mielių ir kiaušinio užminkyti tešlą.
Padalinti į 4 dalis.
Iškočioti labai ploną lakštą, ištepti lydytu sviestu, pabarstyti cukrumi ir ant viršaus dėti kitą iškočiotą lakštą.
Taip sudėti visus keturis.
Ant paskutinio dar uždėti maltų aguonų, skanintų medumi.

Šimtalapis su meile
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
200 gramų | pienas |
500 gramų | miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
20 gramų | mielės (šviežios) |
300 gramų | cukrus |
300 gramų | aguonų |
400 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
2.
Susukti ir kepti iki 180C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.
Skanauti po 12 valandų, reikia, kad pastovėtų ir sugertų sviestą.
Skanauti po 12 valandų, reikia, kad pastovėtų ir sugertų sviestą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
"Amerikietiškas" obuolių pyragas
-
Obuolių pyragas
-
Aguoninis biskvitas
-
Obuolių ir riešutų pyragas
-
Obuolių ir aguonų pyragas
-
Meduolis
-
Šokoladinis keksas
-
Pyragas su sutirštintu pienu ir persikais
-
Pyragas - naikintuvas
-
Vyniotinis su obuolienės ir grietinės įdaru
-
Pyragas "Obuolinis"
-
Greitas pyragėlis
-
Pyragas "Kiaušinienė"
-
Gardus medaus pyragas
-
Lengvas pyragas
-
Obuolių ir varškės pyragas prie kavos
-
Sūrio plokštainis su gervuogėmis
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir bananais
-
Minkštutėlė mielinė pynė
-
Šokoladinis skanėstas su riešutais
Šimtalapis su meile
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Pienas,
200 gramų -
Miltai,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Mielės, šviežios,
20 gramų -
Cukrus,
300 gramų -
Aguonos,
300 gramų -
Sviestas,
400 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš pieno, miltų (dėti tiek, kad tešla būtų minkoma), mielių ir kiaušinio užminkyti tešlą.
Padalinti į 4 dalis.
Iškočioti labai ploną lakštą, ištepti lydytu sviestu, pabarstyti cukrumi ir ant viršaus dėti kitą iškočiotą lakštą.
Taip sudėti visus keturis.
Ant paskutinio dar uždėti maltų aguonų, skanintų medumi.Susukti ir kepti iki 180C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.
Skanauti po 12 valandų, reikia, kad pastovėtų ir sugertų sviestą.
Reklama:
Komentarai (4)
-
jooo
2017-01-07 18:57
čia šimtalapis su neapykanta
-
Rasa
2016-12-16 14:14
kur deti mieles???
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...