Iš pieno, miltų (dėti tiek, kad tešla būtų minkoma), mielių ir kiaušinio užminkyti tešlą.
Padalinti į 4 dalis.
Iškočioti labai ploną lakštą, ištepti lydytu sviestu, pabarstyti cukrumi ir ant viršaus dėti kitą iškočiotą lakštą.
Taip sudėti visus keturis.
Ant paskutinio dar uždėti maltų aguonų, skanintų medumi.
Šimtalapis su meile
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 200 gramų | pienas |
| 500 gramų | miltai |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 20 gramų | mielės (šviežios) |
| 300 gramų | cukrus |
| 300 gramų | aguonų |
| 400 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
2.
Susukti ir kepti iki 180C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.
Skanauti po 12 valandų, reikia, kad pastovėtų ir sugertų sviestą.
Skanauti po 12 valandų, reikia, kad pastovėtų ir sugertų sviestą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės pyragas su jogurtu
-
Ananasų pyragas puodelyje
-
Aguonų pyragas su "DanSukker" vaniliniu cukrumi su tikra vanile
-
Cinamoninis vyniotinis su obuoliais
-
Amerikietiškas pyragas
-
Trupininis pyragas ,,Ubagas''
-
Obuolių pyragas
-
Meduoliniai namukai
-
Klasikinis pyragas "Tosca"
-
Pynutės su šokoladu
-
Tešloje keptas rūkytas kumpis
-
Pyragas su rikota
-
Aguonų-migdolų pyragas
-
Moliūgų ir obuolių apkepas
-
Šokoladinis skanėstas su riešutais
-
Keksas su razinomis
-
Velykinė pynė
-
Slyvinis
-
Margaritos varškės apkepas
-
Moliūgo ir obuolių pyragas
Šimtalapis su meile
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Pienas,
200 gramų -
Miltai,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Mielės, šviežios,
20 gramų -
Cukrus,
300 gramų -
Aguonos,
300 gramų -
Sviestas,
400 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš pieno, miltų (dėti tiek, kad tešla būtų minkoma), mielių ir kiaušinio užminkyti tešlą.
Padalinti į 4 dalis.
Iškočioti labai ploną lakštą, ištepti lydytu sviestu, pabarstyti cukrumi ir ant viršaus dėti kitą iškočiotą lakštą.
Taip sudėti visus keturis.
Ant paskutinio dar uždėti maltų aguonų, skanintų medumi.Susukti ir kepti iki 180C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.
Skanauti po 12 valandų, reikia, kad pastovėtų ir sugertų sviestą.
Reklama:
Komentarai (4)
-
jooo
2017-01-07 18:57
čia šimtalapis su neapykanta
-
Rasa
2016-12-16 14:14
kur deti mieles???
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
