Atšildyti tešlą. Kepimo formą ištepti riebalais, iškloti sluoksniuota tešla ir padaryti kraštelį. Vištos šlaunelę supjaustyti nedideliais kubeliais, svogūną - žiedeliais. Keptuvėje įkaitinti sviestą ir lengvai apkepinti svogūną, pievagrybius su vištiena. Čiobrelius ir petražoles smulkiai supjaustyti. Kiaušinius išplakti ir sumaišyti su grietine, pagardinti druska, pipirais, tarkuotu muskato riešutu, čiobreliais, petražolėmis, granuliuotu česnaku, kmynais. Į grietinės masę suberti kepintus svogūnus, pievagrybius su paukštiena. ir gerai viską sumaišyti ir dėti ant išklotos tešlos. Kepti iki 200 ° temp. įkaitintą orkaitę apie 30 min.
Skanaus.

Svogūnų pyragas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 gramų | tešla (šaldyta, sluoksniuota) |
200 gramų | vištiena ((rūkytos blauzdelės)) |
2 vienetai | svogūnai |
4 vienetai | pievagrybiai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 vienetas | čiobreliai |
1 žiupsnelis | petražolės (džiovintos) |
1 arbatinis šaukštelis | česnakas (granulės) |
3 vienetai | kiaušiniai |
200 gramų | grietinė |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai (juodi, malti) |
1 žiupsnelis | muskatas |
1 žiupsnelis | sūris (tarkuotas ''Džiugas) |
1 valgomasis šaukštas | kmynai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baltas greitpyragis
-
Norvegiška tuno pynė
-
Žuvies pyragas
-
Vyniotinis su varške ir mėlynių uogiene
-
Saulėgrąža
-
Varškės pyragas su obuolių rožytėmis
-
Lengvas pyragas
-
Mielinė bulka su razinomis
-
Obuolių pyragas su bruknėmis
-
Trupiniuotis
-
Spanguolių biskvitas
-
Pyragas prie sultinio ar sriubos
-
Varškės ir moliūgų apkepas
-
Meduolis
-
Obuolių pyragas
-
Kopūstų pyragas su grybais
-
Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
-
Medaus tortas su želė ir kava
-
Balta sluoksniuota duona
-
Kakavinis pyragas su sutirštintu pienu ir vyšniomis
Svogūnų pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Tešla, šaldyta, sluoksniuota,
300 gramų -
Vištiena, (rūkytos blauzdelės),
200 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Pievagrybiai,
4 vienetai -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Čiobreliai,
1 vienetas -
Petražolės, džiovintos,
1 žiupsnelis -
Česnakas, granulės,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Grietinė,
200 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai, juodi, malti,
1 žiupsnelis -
Muskatas,
1 žiupsnelis -
Sūris, tarkuotas ''Džiugas,
1 žiupsnelis -
Kmynai,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Atšildyti tešlą. Kepimo formą ištepti riebalais, iškloti sluoksniuota tešla ir padaryti kraštelį. Vištos šlaunelę supjaustyti nedideliais kubeliais, svogūną - žiedeliais. Keptuvėje įkaitinti sviestą ir lengvai apkepinti svogūną, pievagrybius su vištiena. Čiobrelius ir petražoles smulkiai supjaustyti. Kiaušinius išplakti ir sumaišyti su grietine, pagardinti druska, pipirais, tarkuotu muskato riešutu, čiobreliais, petražolėmis, granuliuotu česnaku, kmynais. Į grietinės masę suberti kepintus svogūnus, pievagrybius su paukštiena. ir gerai viską sumaišyti ir dėti ant išklotos tešlos. Kepti iki 200 ° temp. įkaitintą orkaitę apie 30 min.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...