Obuolių sėklizdžiai išpjaunami, nulupami, sudedami į keptuvę, užpilami trupučiu vandens, iškepami. Dar karšti pertrinami kiaurasamtyje, įberiama 1 stiklinė cukraus, virinama maišant, kol sutirštės. Ataušinama, supilami 5 kiaušinių baltymai, trinama mediniu šaukštu, kol pabals. Masė sudedama į sviestu išteptą indą, įdedama į šaldytuvą.
Kai norėsime valgyti purų pyragą, keliose vietose įpjausime peiliu ir įkišime į karštą orkaitę. Kai pyragas pakils ir paraus, bus galima jį valgyti su grietine, pienu arba svarainių sirupu.

Purus obuolių pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | obuoliai |
1 stiklinė | cukrus |
5 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
-
Imbierinis namelis
-
Pyragas prie sultinio ar sriubos
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
-
Obuolių „Šarlotė“
-
Spurgos su įdaru
-
Greitas varškės apkepas
-
Pavlova
-
Trupiniuotis
-
Trupininis pyragas su riešutais ir uogiene
-
Varškės-riešutų keksas "Margutis"
-
Medaus ir bananų pyragas
-
Amerikietiškas pyragas
-
Pyragas su uogomis prie karštos arbatos
-
Papajaus pyragėliai
-
Trupininis pyragas ,,Ubagas''
-
Obuolių pyragas su šokoladiniu užtepu
-
Varškės pyragas su obuoliais
-
Pyragas su varškės įdaru
-
Pyragas su varškės įdaru
Purus obuolių pyragas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Obuoliai,
1 kilogramas -
Cukrus,
1 stiklinė -
Kiaušiniai, baltymai,
5 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolių sėklizdžiai išpjaunami, nulupami, sudedami į keptuvę, užpilami trupučiu vandens, iškepami. Dar karšti pertrinami kiaurasamtyje, įberiama 1 stiklinė cukraus, virinama maišant, kol sutirštės. Ataušinama, supilami 5 kiaušinių baltymai, trinama mediniu šaukštu, kol pabals. Masė sudedama į sviestu išteptą indą, įdedama į šaldytuvą.
Kai norėsime valgyti purų pyragą, keliose vietose įpjausime peiliu ir įkišime į karštą orkaitę. Kai pyragas pakils ir paraus, bus galima jį valgyti su grietine, pienu arba svarainių sirupu.
Reklama:
Komentarai (5)
-
2
2014-08-12 18:18
kažkoks neaiškus man šitas pyragas ;D kas bandysit ar bandėt , būtinai parašykit kaip gavos
-
as
2014-06-27 13:19
jei cia obuoliu pyragas,tai as balerina
-
as
2011-08-20 17:23
matyt miltus pamirso:) :-D :-D
-
gintare
2010-11-07 11:49
manau per mazai ingredijantu. ; ] %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...