Varškės pyragas
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
200 gramų | sviestas |
2 stiklinės | miltai |
1 stiklinė | cukrus |
500 gramų | varškė |
3 vienetai | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Suminkome sutarkuotą sviestą su miltais ir 1/2 stiklinės cukraus. Gaunasi biri tešla. Iš pusės tešlos padarome pagrindą.
2.
Varškę, likusią 1/2 stiklinės cukraus, vanilinį cukrų ir išplaktus kiaušinius išsukame iki vienalytės masės. Varškės kremą paskleidžiame į kepimo indą ant tešlos. Kitą tešlos dalį suberiame ant pyrago viršaus.
3.
Kepame įkaitintoje 180°C temp. orkaitėje apie 50 - 60 min. Iškepusį pyragą ištraukiame iš orkaitės, palaukiame, kol atvės, dedame į šaldytuvą ir leidžiame visiškai atšalti. Galima valgyti ir šiltą, tačiau šaltas ir susistovėjęs jis skanesnis. Labai dera su ledais.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Dešrelės tešloje
- Lengvas pyragas
- Pyragas su vyšnių uogiene puodelyje
- Svogūnų pyragas
- Tortas su varškės kremu
- Norvegiška tuno pynė
- Džiovintų vaisių pyragas
- Manų kruopų pyragas su uogomis
- Trupininis pyragas su riešutais ir uogiene
- Tuno pyragas su majonezu
- Pascha
- Citrinų pyragas
- Kalėdinė eglutė
- Napoleonas
- Obuolių pyragas
- Pyragas su šaldytomis braškėmis
- Greitas varškės apkepas
- Obuolių pyragas su džemu
- Varškės pyragas
- Tikrasis šimtalapis
Varškės pyragas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Sviestas,
200 gramų -
Miltai,
2 stiklinės -
Cukrus,
1 stiklinė -
Varškė,
500 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Suminkome sutarkuotą sviestą su miltais ir 1/2 stiklinės cukraus. Gaunasi biri tešla. Iš pusės tešlos padarome pagrindą.
Varškę, likusią 1/2 stiklinės cukraus, vanilinį cukrų ir išplaktus kiaušinius išsukame iki vienalytės masės. Varškės kremą paskleidžiame į kepimo indą ant tešlos. Kitą tešlos dalį suberiame ant pyrago viršaus.
Kepame įkaitintoje 180°C temp. orkaitėje apie 50 - 60 min. Iškepusį pyragą ištraukiame iš orkaitės, palaukiame, kol atvės, dedame į šaldytuvą ir leidžiame visiškai atšalti. Galima valgyti ir šiltą, tačiau šaltas ir susistovėjęs jis skanesnis. Labai dera su ledais.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
-
vanda
2017-03-06 11:57
Cukraus į tešlą iš vis nededu,o į varškę 500 gr. dedu 7 kiaušinius.
-
ingre
2015-12-05 23:32
Labai skanu,tik maziau cukraus reiketu deti,aciu:)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...