Vaniliniai keksiukai su šokoladu ir avietėmis
AUTORIUS:
Simona
Porcijų skaičius: 11
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 11
110 gramų sviestas (kambario temperatūros)
2 vienetai kiaušiniai
šiek tiek vanilė (esencija)
šiek tiek druska
170 gramų cukrus
125 gramai miltai
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
100 mililitrų pienas
šiek tiek šokoladas
šiek tiek uogos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sviestą gerai išplakame su cukrumi, kol masė šie tiek padidės.
2.
Po vieną plakant įmušame kiaušinius. Viską plakame tol, kol kiaušinių, sviesto ir cukraus masė pabals ir joje neliks cukraus kruopelių.
3.
Įlašiname vanilės esencijos, plakinį permaišome.
4.
Į plakinį persijojame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir druska. Išmaišome.
5.
Į tešlą dalimis maišant supilame pieną. Galiausiai viską gerai išmaišome iki vientisos masės.
6.
Paruoštą tešlą supilame į keksiukų formeles ir kepame 180 laipsnių karščio orkaitėje apie 30 min, kol įbedus dantų krapštuką į keksiuko vidurį, jis liks sausas ir neapsivėlęs tešla.
7.
Šokoladą ištirpdome šiltoje vandens vonelėje, apipilame keksiukus ir ant viršaus uždedame mėgstamas uogas.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vaniliniai keksiukai su šokoladu ir avietėmis

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 11
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Sviestą gerai išplakame su cukrumi, kol masė šie tiek padidės.

  2. Po vieną plakant įmušame kiaušinius. Viską plakame tol, kol kiaušinių, sviesto ir cukraus masė pabals ir joje neliks cukraus kruopelių.

  3. Įlašiname vanilės esencijos, plakinį permaišome.

  4. Į plakinį persijojame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir druska. Išmaišome.

  5. Į tešlą dalimis maišant supilame pieną. Galiausiai viską gerai išmaišome iki vientisos masės.

  6. Paruoštą tešlą supilame į keksiukų formeles ir kepame 180 laipsnių karščio orkaitėje apie 30 min, kol įbedus dantų krapštuką į keksiuko vidurį, jis liks sausas ir neapsivėlęs tešla.

  7. Šokoladą ištirpdome šiltoje vandens vonelėje, apipilame keksiukus ir ant viršaus uždedame mėgstamas uogas.

Receptą atsiuntė Simona
Reklama:

Komentarai (3)


  • Joana 2017-04-20 16:49

    Gal tada ir nuotrauką savo įkelkite prie recepto?? O ne mano nuotraukas iš asmeninių albumų dėkite ??!


  • Auksė 2016-06-09 14:16

    tešla išėjo skystoka ir kepdami keksiukai ištekėjo...


Daugiau receptų