
Medaus keksiukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai: | ||
200 gramų | miltai | |
3 vienetai | kiaušiniai | |
100 gramų | sviestas (Ilzenbergo dvaro ūkis) | |
3 valgomieji šaukštai | medus (Ilzenbergo dvaro ūkis) | |
1 valgomasis šaukštas | cukraus pudra | |
1 arbatinis šaukštelis | soda | |
Įdarui: | ||
50 gramų | juodojo šokolado | |
2 valgomieji šaukštai | pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Garų vonelėje maišau sviestą, medų, kiaušinius, pudrą ir sodą. Kai viskas ištirpsta, į šiltą masę beriu miltus ir plaku mikseriu iki vientisos masės.
2.
Įdarui šokoladą ištirpinu su pienu.
3.
Į formeles pilu tešlos masę, dedu po truputį šokoladinio įdaro.
4.
Kepu 170 laipsnių kaitrumo orkaitėje, iki paruduos, apie 10 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vanilinis keksas su varške ir džiovintom vyšniom
-
Kefyriniai keksiukai
-
Citrinų skonio keksiukai su aguonomis
-
Šokoladinai keksiukai
-
Keksiukai su varškės sūriu
-
Keksiukai su šviesiu "DanSukker" sirupu ir džiovintomis papajomis
-
Kefyro keksiukai su moliūgais
-
Didysis kriaušių pyragas
-
Geriausias citrininis keksas
-
Citrininis keksas su aguonomis
-
Keksiukai su avietėmis
-
Keksiukai su persikais
-
Keksiukai su šviežiomis uogomis
-
Keksas su mėlynėmis
-
Morkų keksiukai
-
Keksas su bananais
-
Saldieji keksiukai
-
Kondensuoto pieno keksiukai
-
Karamelinis keskiukas
-
Kiaušinių keksiukai
Medaus keksiukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Miltai,
200 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Sviestas, Ilzenbergo dvaro ūkis,
100 gramų -
Medus, Ilzenbergo dvaro ūkis,
3 valgomieji šaukštai -
Cukraus pudra,
1 valgomasis šaukštas -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Juodasis šokoladas,
50 gramų -
Pienas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Garų vonelėje maišau sviestą, medų, kiaušinius, pudrą ir sodą. Kai viskas ištirpsta, į šiltą masę beriu miltus ir plaku mikseriu iki vientisos masės.
Įdarui šokoladą ištirpinu su pienu.
Į formeles pilu tešlos masę, dedu po truputį šokoladinio įdaro.
Kepu 170 laipsnių kaitrumo orkaitėje, iki paruduos, apie 10 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...