
2 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | cukrus |
100 mililitrų | sviestas |
200 gramų | miltai |
300 gramų | moliūgai |
1 sauja | vyšnios |
100 mililitrų | likeris |
1 saujelė | prieskoniai |
Kepkite apie 45 min. vidutinio karštumo orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Spanguolių keksiukai
-
Sveikuoliški keksiukai
-
Velykų pyragas
-
Keksiukai su šviesiu "DanSukker" sirupu ir džiovintomis papajomis
-
Keksiukai su maskarponės-spanguolių kremu
-
Alinos keksiukai
-
Braziliškas keksas
-
Šokolado keksiukai su vyšnaitėmis
-
Keksiukai su uogomis
-
Kivi keksiukai
-
Imbieriniai keksiukai
-
Grikių su dešrele ir sūriu keksiukai
-
Keksas su mėlynėmis
-
Šokoladiniai keksiukai
-
Keksiukai su vaisiais
-
Bananų keksiukai
-
Kepsniukai su sūriu
-
Keksiukai su kakava
-
Keksas x 2
-
Margi keksiukai
Moliūgo keksas su vyšniomis

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukrus,
150 gramų -
Sviestas,
100 mililitrų -
Miltai,
200 gramų -
Moliūgai,
300 gramų -
Vyšnios,
1 sauja -
Likeris,
100 mililitrų -
Prieskoniai,
1 saujelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pasiruoškite vyšnias: į puodą pilkite - 50 ml vandens, dėkite 50 g cukraus, pilkite likerį / vyną (cukraus kiekis priklauso nuo naudojamo alkoholio saldumo), dėkite prieskonius: žvaigždiškąjį anyžių, cinamono lazdelę, kvapiuosius ir juoduosius pipirus (nemaltus), gvazdikėlių. vanilės. Palaukiame, kol užvirs, tada berkite vyšnias, virkite apie 5 min, tada palikite bent pusvalandžiui.
Įkaitinkite orkaitę iki 190 °C temperatūros.
Kiaušinius plakite su 100 g cukraus iki putotos masės, tada supilkite tirpintą sviestą.
Burokine tarka sutarkuokite moliūgą. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir persijokite į kiaušinių ir sviesto masę.Tešla bus tirštoka.
Tada įmaišykite moliūgą ir vyšnias (nuo vyšnių gerai nupilkite skystį, kuriame jos virė) ir pilkite tešlą į kepimo formą.
Kepkite apie 45 min. vidutinio karštumo orkaitėje.Ant iškepto pyrago galite užpilti paruoštą glaistą: cukras pudra + citrinos sultys.