![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
2 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | cukrus |
100 mililitrų | sviestas |
200 gramų | miltai |
300 gramų | moliūgai |
1 sauja | vyšnios |
100 mililitrų | likeris |
1 saujelė | prieskoniai |
Kepkite apie 45 min. vidutinio karštumo orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kondensuoto pieno keksas
-
Keksiukai su vaisiais
-
Bananų keksas
-
Citrininis riešutinis keksas
-
Vanilinis keksas su varške ir džiovintom vyšniom
-
Keksiukai su kefyru
-
Šokoladinai keksiukai
-
Citrininiai keksiukai
-
Kalėdiniai keksiukai
-
Imbieriniai keksiukai
-
Vaniliniai keksiukai su maskarponės kremu
-
Fantastika
-
Morkų keksiukai
-
Marmurinis kavos keksas
-
Keksiukai su varške ir džiovintom slyvom
-
Braškių Šokolado ir Kokoso keksiukai
-
Keksas
-
Varškinis keksas
-
Keksiukai su krabų lazdelėmis
-
Keksiukai su uogomis
Moliūgo keksas su vyšniomis
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukrus,
150 gramų -
Sviestas,
100 mililitrų -
Miltai,
200 gramų -
Moliūgai,
300 gramų -
Vyšnios,
1 sauja -
Likeris,
100 mililitrų -
Prieskoniai,
1 saujelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pasiruoškite vyšnias: į puodą pilkite - 50 ml vandens, dėkite 50 g cukraus, pilkite likerį / vyną (cukraus kiekis priklauso nuo naudojamo alkoholio saldumo), dėkite prieskonius: žvaigždiškąjį anyžių, cinamono lazdelę, kvapiuosius ir juoduosius pipirus (nemaltus), gvazdikėlių. vanilės. Palaukiame, kol užvirs, tada berkite vyšnias, virkite apie 5 min, tada palikite bent pusvalandžiui.
Įkaitinkite orkaitę iki 190 °C temperatūros.
Kiaušinius plakite su 100 g cukraus iki putotos masės, tada supilkite tirpintą sviestą.
Burokine tarka sutarkuokite moliūgą. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir persijokite į kiaušinių ir sviesto masę.Tešla bus tirštoka.
Tada įmaišykite moliūgą ir vyšnias (nuo vyšnių gerai nupilkite skystį, kuriame jos virė) ir pilkite tešlą į kepimo formą.
Kepkite apie 45 min. vidutinio karštumo orkaitėje.Ant iškepto pyrago galite užpilti paruoštą glaistą: cukras pudra + citrinos sultys.