Kiaušinių tryniai ištrinami su cukrumi, suberiamos nuplikytos ir 2 kartus sumaltos aguonos. Vėliau sudedami išplakti kiaušinių baltymai, suberiami džiūvėsėliai ir vanilinas.
Paruošta tešla sudedama į aliejumi išteptą formą ir kepama gana karštoje orkaitėje apie 30 min.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Aguonų keksas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
250 gramų | aguonų |
200 gramų | cukrus |
6 vienetai | kiaušiniai |
40 gramų | džiūvėsėliai |
šiek tiek | vanilinas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lilės tortas
-
Pyragas su juodaisiais serbentais
-
Jogurtinis pyragas
-
Varškės "Extazy"
-
Braškių apkepas su sūriu ir sausainiais
-
Pyragas „Sniego senis“
-
Obuolių pyragas „Skanutis“
-
Purus ir greitai paruošiamas obuolių pyragas
-
Sūrio pyragas
-
Citrininis vyniotinukas su uogiene
-
Rusiškas morkų pyragas
-
Braziliškas keksas
-
Citrininis pyragas su rikotos sūriu
-
Meduolis su obuoliais
-
Pyragas "Balta-juoda"
-
Obuolių pyragas su varške ir aguonomis
-
Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
-
Kopūstų tortas
-
Mielinis vyniotinis su aguonomis
-
Šokoladinis biskvitas
Aguonų keksas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aguonos,
250 gramų -
Cukrus,
200 gramų -
Kiaušiniai,
6 vienetai -
Džiūvėsėliai,
40 gramų - Vanilinas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinių tryniai ištrinami su cukrumi, suberiamos nuplikytos ir 2 kartus sumaltos aguonos. Vėliau sudedami išplakti kiaušinių baltymai, suberiami džiūvėsėliai ir vanilinas.
Paruošta tešla sudedama į aliejumi išteptą formą ir kepama gana karštoje orkaitėje apie 30 min.
Reklama:
Komentarai (5)
-
inesa
2010-02-20 14:19
fui :bloga: o
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...