Keksas
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
400 gramų | miltai |
5 vienetai | kiaušiniai |
2 stiklinės | uogienė |
120 gramų | sviestas |
100 gramų | cukrus |
3 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kiaušinius išplakame su cukrumi ir lydytu sviestu iki purumo.
2.
Pilame uogienę ir vėl išplakame.
3.
Persijojame miltus ir kepimo miltelius, suberiame į tešlą, vėl išmaišome.
4.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 50 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Meduoliukai
- Minkšti morkų keksiukai
- Varškės-riešutų keksas "Margutis"
- Moliūgų keksas su riešutais
- Keksiukai su uogomis (juodaisiais serbentais)
- Duonos keksas
- Keksiukai su šviežiomis uogomis
- Keksas su razinomis
- Velykų pyragas
- Keksiukai su riešutais
- Sveikuoliški keksiukai
- Dvispalvis keksas su šokoladu
- Aguonų keksas
- Šokoladinis keksas
- Morkų keksiukai
- Kondensuoto pieno keksiukai
- ''Kiaušinukai''
- Šokoladiniai keksiukai
- Keksiukai su šviesiu "DanSukker" sirupu ir džiovintomis papajomis
- Keksiukai "Raudonasis aksomas"
Keksas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Miltai,
400 gramų -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Uogienė,
2 stiklinės -
Sviestas,
120 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Kepimo milteliai,
3 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išplakame su cukrumi ir lydytu sviestu iki purumo.
Pilame uogienę ir vėl išplakame.
Persijojame miltus ir kepimo miltelius, suberiame į tešlą, vėl išmaišome.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 50 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...