
Varškės keksas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
200 gramų | kepinių margarino |
200 gramų | miltai |
50 gramų | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
3 vienetai | kiaušiniai |
200 gramų | kondensuotas pienas |
200 gramų | varškė |
100 gramų | razinos |
1 vienetas | kiaušinių baltymais |
50 gramų | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Į sutarkuotą margariną sudėti cukrų, vanilinį cukrų, druską, supilti kondensuotą pieną, varškę ir gerai viską išmaišyti iki vientisos masės.
2.
Visą laiką maišant, įmušti po vieną kiaušinius.
3.
Sumaišytus miltus su kepimo milteliais supilti dubenį su paruošta margarino-cukraus-varškės-kiaušinių mase, suberti nuplautas razinas ir dar kartą viską gerai išmaišyti.
4.
Kepti iki 175 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 45 min.
5.
Atvėsusį keksą patepti cukraus pudros-kiaušinio baltymo glajumi
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keksiukai su spanguolėmis
-
Šokoladiniai keksiukai
-
Alinos keksiukai
-
Šokoladinis keksas
-
Sūrio keksiukai
-
Braziliškas keksas
-
Moliūgo keksas su vyšniomis
-
Keksas "Boba"
-
Medaus pyragas su riešutais
-
Keksiukai su tabasco padažu
-
Morkų keksiukai
-
Saldieji keksiukai
-
Varškės keksas
-
Kalėdinis keksiukas
-
Keksiukai su kakava
-
Kepsniukai su sūriu
-
Moliūgų keksas su riešutais
-
Keksiukai su avietėmis
-
Keksiukai kiekvienai dienai
-
Keksiukai su "Karvutės" saldainiais
Varškės keksas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kepinių margarinas,
200 gramų -
Miltai,
200 gramų -
Cukrus,
50 gramų -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Kondensuotas pienas,
200 gramų -
Varškė,
200 gramų -
Razinos,
100 gramų -
Kiaušinių baltymai,
1 vienetas -
Cukraus pudra,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į sutarkuotą margariną sudėti cukrų, vanilinį cukrų, druską, supilti kondensuotą pieną, varškę ir gerai viską išmaišyti iki vientisos masės.
Visą laiką maišant, įmušti po vieną kiaušinius.
Sumaišytus miltus su kepimo milteliais supilti dubenį su paruošta margarino-cukraus-varškės-kiaušinių mase, suberti nuplautas razinas ir dar kartą viską gerai išmaišyti.
Kepti iki 175 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 45 min.
Atvėsusį keksą patepti cukraus pudros-kiaušinio baltymo glajumi
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai