Moliūginiai keksiukai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 300 gramų | tyrė (moliūgo ) | |
| 150 gramų | cukrus | |
| 240 gramų | miltai | |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai | |
| 2 vienetai | kiaušiniai | |
| 115 gramų | aliejaus | |
| 125 mililitrai | kefyras | |
| Pabarstymui: | ||
| šiek tiek | cukrus (rudasis) | |
| šiek tiek | cukraus pudra | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Sausus produktus persijoti per sietelį. Kiaušinius išplakti plaktuvu kartu su cukrumi ir vanile, sudėti moliūgo tyrę, supilti kefyrą ir aliejų, gerai išmaišyti.
2.
Sudėti persijotus miltus ir viską gerai išmaišyti.
3.
Tešlą dėti į formeles ir kepti 20-25min, 180 laipsnių temperatūroje. Prieš kepant keksiukus apibarsčiau ruduoju cukrumi. Labai skanūs, drėgni ir purūs keksiukai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keksiukai su šviežiomis uogomis
-
Saldieji keksiukai
-
Tradicinis keksas
-
Keksiukai su juodaisiais serbentais
-
Keksiukai su maskarponės-spanguolių kremu
-
Keksiukai su šviesiu "DanSukker" sirupu ir džiovintomis papajomis
-
Kapučininiai keksiukai
-
Keksas "Boba"
-
Didysis kriaušių pyragas
-
Medaus keksiukai
-
Keksiukai su braškiniu kremu
-
Sūrio keksiukai
-
Keksas su aguonomis
-
Keksas su razinomis
-
Keksiukai su "Karvutės" saldainiais
-
Keksiukai su cukinijomis
-
''Kiaušinukai''
-
Citrinų skonio keksiukai su aguonomis
-
Kondensuoto pieno keksas
-
Šokoladinis keksas
Moliūginiai keksiukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Tyrė, moliūgo ,
300 gramų -
Cukrus,
150 gramų -
Miltai,
240 gramų -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Aliejus,
115 gramų -
Kefyras,
125 mililitrai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Cukrus, rudasis
- Cukraus pudra
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sausus produktus persijoti per sietelį. Kiaušinius išplakti plaktuvu kartu su cukrumi ir vanile, sudėti moliūgo tyrę, supilti kefyrą ir aliejų, gerai išmaišyti.
Sudėti persijotus miltus ir viską gerai išmaišyti.
Tešlą dėti į formeles ir kepti 20-25min, 180 laipsnių temperatūroje. Prieš kepant keksiukus apibarsčiau ruduoju cukrumi. Labai skanūs, drėgni ir purūs keksiukai.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
