
Moliūginiai keksiukai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 gramų | tyrė (moliūgo ) | |
150 gramų | cukrus | |
240 gramų | miltai | |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai | |
2 vienetai | kiaušiniai | |
115 gramų | aliejaus | |
125 mililitrai | kefyras | |
Pabarstymui: | ||
šiek tiek | cukrus (rudasis) | |
šiek tiek | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Sausus produktus persijoti per sietelį. Kiaušinius išplakti plaktuvu kartu su cukrumi ir vanile, sudėti moliūgo tyrę, supilti kefyrą ir aliejų, gerai išmaišyti.
2.
Sudėti persijotus miltus ir viską gerai išmaišyti.
3.
Tešlą dėti į formeles ir kepti 20-25min, 180 laipsnių temperatūroje. Prieš kepant keksiukus apibarsčiau ruduoju cukrumi. Labai skanūs, drėgni ir purūs keksiukai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokolado keksiukai su vyšnaitėmis
-
Citrininis keksas su aguonomis
-
Šokoladinis keksas su kriaušėmis
-
Šventinis keksas
-
Keksiukai su riešutais
-
Keksas su abrikosais ir razinomis
-
Bananiniai keksiukai
-
Sūrio keksiukai
-
Šokoladiniai keksiukai
-
Keksiukai su šviesiu "DanSukker" sirupu ir džiovintomis papajomis
-
Keksiukai su maskarponės-spanguolių kremu
-
Šokoladiniai keksiukai
-
Keksiukai su varške ir džiovintom slyvom
-
Kriziniai keksiukai
-
Šokoladinis keksas
-
Minkštas keksas su obuoliais ir razinomis
-
Keksiukai su avietėmis
-
Keksiukai su persikais
-
Kivi keksiukai
-
Citrininis keksas
Moliūginiai keksiukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Tyrė, moliūgo ,
300 gramų -
Cukrus,
150 gramų -
Miltai,
240 gramų -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Aliejus,
115 gramų -
Kefyras,
125 mililitrai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Cukrus, rudasis
- Cukraus pudra
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sausus produktus persijoti per sietelį. Kiaušinius išplakti plaktuvu kartu su cukrumi ir vanile, sudėti moliūgo tyrę, supilti kefyrą ir aliejų, gerai išmaišyti.
Sudėti persijotus miltus ir viską gerai išmaišyti.
Tešlą dėti į formeles ir kepti 20-25min, 180 laipsnių temperatūroje. Prieš kepant keksiukus apibarsčiau ruduoju cukrumi. Labai skanūs, drėgni ir purūs keksiukai.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...