Kiaušinį išplakite su cukrumi, vaniliniu cukrumi, aliejumi ir jogurtu.
Berkite miltus, kepimo miltelius, tarkuotą šokoladą ir greitai gerai išmaišykite.

Šokoladiniai keksiukai
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
250 gramų | miltai |
100 gramų | šokoladas |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
250 mililitrų | natūralaus jogurto |
1 vienetas | kiaušiniai |
125 gramai | cukrus |
1 pakelis | vanilinis cukrus |
80 mililitrų | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
2.
Masę krėskite į keksiukų formeles ir kepkite 180 °C temperatūros orkaitėje 25 - 30 minučių, kol pagels.
Baigę leiskite praaušti, tada išimkite iš formų ir visiškai ataušinkite.
Baigę leiskite praaušti, tada išimkite iš formų ir visiškai ataušinkite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keksas su razinomis
-
Imbieriniai keksiukai
-
Šventinis keksas
-
Citrininiai keksiukai
-
Keksiukai su maskarponės-spanguolių kremu
-
Veganiški apelsininiai keksiukai su aguonomis
-
Keksiukai su juodaisiais serbentais
-
Keksas
-
Magiški keksiukai
-
Citrininis keksas su aguonomis
-
Apelsininiai keksiukai
-
Gardučiai keksiukai
-
Spanguolių keksiukai
-
Keksiukai su spanguolėmis
-
Keksiukai su avietėmis
-
Kalėdinis keksiukas
-
Keksiukai su varškės sūriu
-
Keksiukai su varške ir džiovintom slyvom
-
Keksas su bananais
-
Varškės-riešutų keksas "Margutis"
Šokoladiniai keksiukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Miltai,
250 gramų -
Šokoladas,
100 gramų -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Natūralus jogurtas,
250 mililitrų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Cukrus,
125 gramai -
Vanilinis cukrus,
1 pakelis -
Aliejus,
80 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinį išplakite su cukrumi, vaniliniu cukrumi, aliejumi ir jogurtu.
Berkite miltus, kepimo miltelius, tarkuotą šokoladą ir greitai gerai išmaišykite.Masę krėskite į keksiukų formeles ir kepkite 180 °C temperatūros orkaitėje 25 - 30 minučių, kol pagels.
Baigę leiskite praaušti, tada išimkite iš formų ir visiškai ataušinkite.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...