Obuolių keksas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
350 gramų | miltai |
260 gramų | cukrus |
3 vienetai | obuoliai |
2 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | sviestas |
3 arbatiniai šaukšteliai | cinamonas |
2 arbatiniai šaukšteliai | vanilinis cukrus |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Dubenyje sumaišyti miltus, kepimo miltelius ir druską.
2.
Atidėti po šaukštą sviesto ir miltų, truputi cukraus. Kitame inde išplakti sviestą, kiaušinius, cukrų ir vanilinį cukrų iki purios masės. Įmaišyti smulkintus obuolius.
3.
Masę sumaišyti su miltų mišiniu.
4.
Šaukštą sviesto, šaukštą miltų, cinamoną ir truputį cukraus sutrinti rankomis, kol gausis trupiniai. Trupiniais apibarstyti paruoštą keksą.
5.
Dėti į kepimo formą ir kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 30 - 40 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Marmurinis kavos keksas
- Keksiukai su varškės sūriu
- Žaismingi keksiukai
- Keksiukai “Zebriukai”
- Keksas su Dumle saldainiais ir aitriosiomis paprikomis
- Citrininis riešutinis keksas
- Varškiniai keksiukai
- Keksas "Boba"
- Kondensuoto pieno keksas
- Pasukų keksiukai su uogomis
- Keksiukai su šviesiu "DanSukker" sirupu ir džiovintomis papajomis
- Bananų keksas
- Keksiukai su uogomis
- Keksiukai su uogomis (juodaisiais serbentais)
- Šokolado keksiukai su vyšnaitėmis
- Kapučininiai keksiukai
- ''Kiaušinukai''
- Minkštas keksas su obuoliais ir razinomis
- Keksas
- Duonos keksas
Obuolių keksas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Miltai,
350 gramų -
Cukrus,
260 gramų -
Obuoliai,
3 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Sviestas,
100 gramų -
Cinamonas,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Vanilinis cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Irvyda
Gaminimo eiga:
Dubenyje sumaišyti miltus, kepimo miltelius ir druską.
Atidėti po šaukštą sviesto ir miltų, truputi cukraus. Kitame inde išplakti sviestą, kiaušinius, cukrų ir vanilinį cukrų iki purios masės. Įmaišyti smulkintus obuolius.
Masę sumaišyti su miltų mišiniu.
Šaukštą sviesto, šaukštą miltų, cinamoną ir truputį cukraus sutrinti rankomis, kol gausis trupiniai. Trupiniais apibarstyti paruoštą keksą.
Dėti į kepimo formą ir kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 30 - 40 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Inga
2017-06-11 19:45
Labai skanu....
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...