Šokoladiniai keksiukai
Porcijų skaičius:
20
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
180 gramų | šokoladas | |
140 gramų | kvietiniai miltai | |
100 gramų | cukraus pudra | |
80 gramų | sviestas | |
70 mililitrų | pienas | |
1 vienetas | kiaušiniai (didelis) | |
45 gramai | kakava | |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai | |
Glajui: | ||
100 gramų | šokoladas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Per sietelį persijoti sausus produktus: miltus, kakavą ir kepimo miltelius.
2.
Kiaušinius išplakti su žiupsniu druskos. Tada supilti tirpintą sviestą, pieną ir vėl išplakti. Tada suberti miltų mišinį ir vėl išplakti.
3.
Sudėti smulkiai sulaužytą šokoladą ir išmaišyti.
4.
Masę sudėti į keksiukų formeles ir kepti 190 °C temp. 30 minučių. Ant pravėsusių keksiukų lieti ištirpinto šokolado ir palaukti, kol glajus sukietės.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šokoladionis keksas
- Fantastika
- Avižiniai moliūgų keksiukai
- Ypatingasis keksas
- Šokoladiniai cukinijų keksiukai
- Karamelinis keskiukas
- Keksiukai su juodaisiais serbentais
- Spanguolių keksiukai
- Keksai su morkomis
- Sveikuoliški keksiukai su šilauogėmis
- Keksiukai su cukinijomis
- ''Kiaušinukai''
- Kondensuoto pieno keksas
- Šokoladinai keksiukai
- Citrininis riešutinis keksas
- Dr. Oetker keksiukai su pudingo įdaru
- Tradicinis keksas
- Citrininis keksas su aguonomis
- Varškės-riešutų keksas "Margutis"
- Keksiukai su šokoladu ir bananais
Šokoladiniai keksiukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 20
-
Šokoladas,
180 gramų -
Kvietiniai miltai,
140 gramų -
Cukraus pudra,
100 gramų -
Sviestas,
80 gramų -
Pienas,
70 mililitrų -
Kiaušiniai, didelis,
1 vienetas -
Kakava,
45 gramai -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Šokoladas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Per sietelį persijoti sausus produktus: miltus, kakavą ir kepimo miltelius.
Kiaušinius išplakti su žiupsniu druskos. Tada supilti tirpintą sviestą, pieną ir vėl išplakti. Tada suberti miltų mišinį ir vėl išplakti.
Sudėti smulkiai sulaužytą šokoladą ir išmaišyti.
Masę sudėti į keksiukų formeles ir kepti 190 °C temp. 30 minučių. Ant pravėsusių keksiukų lieti ištirpinto šokolado ir palaukti, kol glajus sukietės.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...