
Džiovintų grybų sultinys (buljonas)
INGREDIENTAI:
100 gramų | grybai (džiovinti) |
2.5 stiklinės | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Džiovintus grybus nuplauti ir pamerkti į šaltą vandenį 5 valandoms, po to perpjauti juos sietelyje šaltu vandeniu. Į vandenį (be druskos), kuriame mirko grybai sudėti plautus grybus ir virti apie 2 val. Po to grybus išimti ir smulkiai supjaustyti, vėliau juos panaudojant kitoms sriuboms. Sultinį galima naudoti kitiems grybų patiekalams, sriuboms. Taip pat šis sultinys labai tinka virti koldūnus. Jei norima, galima į sultinį įberti grybų sultinio kubelį, užvirti ir valgyti su balta duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pikantiška trinta sriubytė su skrebučiais
-
Tofu sriuba su daržovėmis
-
Maljorkietiška kopūstų sriuba
-
Rūgštynių sriuba
-
Itališka svogūnų sriuba
-
Špinatų ir rūgštynių sriuba su šviežia šonine
-
Cukinijų sriuba su kariu
-
Indiška sriuba
-
Lauko čili sriuba
-
Sriubytė su ryžiais ir vištiena
-
Salierų sriuba
-
Kreminė baravykų sriuba
-
Šviežių kopūstų sriuba
-
Rūgštynių kremas
-
Sriuba "Fazenda"
-
Ispaniška daržovių sriuba - Sopa Alicantina
-
Kaimiški šaltibarščiai su silke
-
Mamos žirnių sriuba
-
Baravykų sriuba
-
Rūgšynių sriuba
Džiovintų grybų sultinys (buljonas)
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Grybai, džiovinti,
100 gramų -
Vanduo,
2.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Džiovintus grybus nuplauti ir pamerkti į šaltą vandenį 5 valandoms, po to perpjauti juos sietelyje šaltu vandeniu. Į vandenį (be druskos), kuriame mirko grybai sudėti plautus grybus ir virti apie 2 val. Po to grybus išimti ir smulkiai supjaustyti, vėliau juos panaudojant kitoms sriuboms. Sultinį galima naudoti kitiems grybų patiekalams, sriuboms. Taip pat šis sultinys labai tinka virti koldūnus. Jei norima, galima į sultinį įberti grybų sultinio kubelį, užvirti ir valgyti su balta duona.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Vi
2010-09-07 13:08
:pasiduodu: vaiku israiska ---------> :juokauju: :parselis: :ok:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...