Džiovintų grybų sultinys (buljonas)
INGREDIENTAI:
| 100 gramų | grybai (džiovinti) |
| 2.5 stiklinės | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Džiovintus grybus nuplauti ir pamerkti į šaltą vandenį 5 valandoms, po to perpjauti juos sietelyje šaltu vandeniu. Į vandenį (be druskos), kuriame mirko grybai sudėti plautus grybus ir virti apie 2 val. Po to grybus išimti ir smulkiai supjaustyti, vėliau juos panaudojant kitoms sriuboms. Sultinį galima naudoti kitiems grybų patiekalams, sriuboms. Taip pat šis sultinys labai tinka virti koldūnus. Jei norima, galima į sultinį įberti grybų sultinio kubelį, užvirti ir valgyti su balta duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tailandietiška vištienos ir makaronų sriuba
-
Sriuba su jautiena ir perlinėmis kruopomis
-
Raugintų kopūstų sriubytė
-
Raugintų burokėlių barščiai
-
Trinta rūgštynių sriuba
-
Sriuba su morkomis ir brokoliais
-
Špinatų sriuba
-
Tiršta pievagrybių sriuba
-
Tiršta mėsos sriuba su daržovėmis
-
Pieniška sriuba
-
Pievagrybių sriuba su raugintais agurkais
-
Pieniška žuvienė
-
Bulbienė
-
Pieniška sriuba
-
Sušildanti daržovių sriuba
-
Burokėlių-grybų sriuba
-
Pomidorinė sriuba
-
Pieniška močiutės sriuba
-
Tiršta žirnių sriuba
-
Pupelių ir kukurūzų sriuba
Džiovintų grybų sultinys (buljonas)
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Grybai, džiovinti,
100 gramų -
Vanduo,
2.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Džiovintus grybus nuplauti ir pamerkti į šaltą vandenį 5 valandoms, po to perpjauti juos sietelyje šaltu vandeniu. Į vandenį (be druskos), kuriame mirko grybai sudėti plautus grybus ir virti apie 2 val. Po to grybus išimti ir smulkiai supjaustyti, vėliau juos panaudojant kitoms sriuboms. Sultinį galima naudoti kitiems grybų patiekalams, sriuboms. Taip pat šis sultinys labai tinka virti koldūnus. Jei norima, galima į sultinį įberti grybų sultinio kubelį, užvirti ir valgyti su balta duona.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Vi
2010-09-07 13:08
:pasiduodu: vaiku israiska ---------> :juokauju: :parselis: :ok:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
