Džiovintų grybų sultinys (buljonas)
INGREDIENTAI:
100 gramų | grybai (džiovinti) |
2.5 stiklinės | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Džiovintus grybus nuplauti ir pamerkti į šaltą vandenį 5 valandoms, po to perpjauti juos sietelyje šaltu vandeniu. Į vandenį (be druskos), kuriame mirko grybai sudėti plautus grybus ir virti apie 2 val. Po to grybus išimti ir smulkiai supjaustyti, vėliau juos panaudojant kitoms sriuboms. Sultinį galima naudoti kitiems grybų patiekalams, sriuboms. Taip pat šis sultinys labai tinka virti koldūnus. Jei norima, galima į sultinį įberti grybų sultinio kubelį, užvirti ir valgyti su balta duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tiršta daržovių sriuba
- Vaistai nuo pachmelo
- Raugintų burokėlių barščiai
- Pieniška sriuba su cukinija
- Trinta pomidorų sriuba su sūriu
- Vegetariška avinžirnių sriuba
- Trinta moliūgų sriuba
- Šalta šviežių agurkų sriuba
- Trinta kukurūzų sriuba
- Burokėlių ir apelsinų sriuba su šaldyto jogurto kubeliais
- Persikais, muskatu, česnakais pagardinta kiaulienos sriuba
- Aštri bolonezo sriuba su sūriu
- Avienos sriuba su ropėmis
- Pikantiška daržovių sriuba
- Dilgėlių sriuba
- Pieniška žuvienė
- Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
- Makaronų sriuba su daržovėmis
- Burokėlių lapkočių sriuba
- Lietuviška kopūstienė
Džiovintų grybų sultinys (buljonas)
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Grybai, džiovinti,
100 gramų -
Vanduo,
2.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Džiovintus grybus nuplauti ir pamerkti į šaltą vandenį 5 valandoms, po to perpjauti juos sietelyje šaltu vandeniu. Į vandenį (be druskos), kuriame mirko grybai sudėti plautus grybus ir virti apie 2 val. Po to grybus išimti ir smulkiai supjaustyti, vėliau juos panaudojant kitoms sriuboms. Sultinį galima naudoti kitiems grybų patiekalams, sriuboms. Taip pat šis sultinys labai tinka virti koldūnus. Jei norima, galima į sultinį įberti grybų sultinio kubelį, užvirti ir valgyti su balta duona.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Vi
2010-09-07 13:08
:pasiduodu: vaiku israiska ---------> :juokauju: :parselis: :ok:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...