
Džiovintų grybų sultinys (buljonas)
INGREDIENTAI:
100 gramų | grybai (džiovinti) |
2.5 stiklinės | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Džiovintus grybus nuplauti ir pamerkti į šaltą vandenį 5 valandoms, po to perpjauti juos sietelyje šaltu vandeniu. Į vandenį (be druskos), kuriame mirko grybai sudėti plautus grybus ir virti apie 2 val. Po to grybus išimti ir smulkiai supjaustyti, vėliau juos panaudojant kitoms sriuboms. Sultinį galima naudoti kitiems grybų patiekalams, sriuboms. Taip pat šis sultinys labai tinka virti koldūnus. Jei norima, galima į sultinį įberti grybų sultinio kubelį, užvirti ir valgyti su balta duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Makaronų sriuba su jautienos juostelėmis
-
Čili sriuba
-
Dilgėlių sriuba
-
Aštri pomidorų sriuba
-
Daržovių sriuba su žiediniais kopūstais
-
Trinta brokolių ir žirnių sriuba
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Ukrainietiški barščiai
-
Vasaros sriuba
-
Žalumynų ir sūrio sriuba
-
Aguonpienis
-
Baltoji brokolių sriuba
-
Sriuba su perlinėm kruopom
-
Vištienos sultinys
-
Prancūziška žirnienė
-
Sultinys su pievagrybiais
-
Pomidorinė sriuba
-
Imbierinė avokadų sriuba
-
Pomidorų sriuba su mėsa
-
Leipcigo daržovių šiupininė
Džiovintų grybų sultinys (buljonas)
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Grybai, džiovinti,
100 gramų -
Vanduo,
2.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Džiovintus grybus nuplauti ir pamerkti į šaltą vandenį 5 valandoms, po to perpjauti juos sietelyje šaltu vandeniu. Į vandenį (be druskos), kuriame mirko grybai sudėti plautus grybus ir virti apie 2 val. Po to grybus išimti ir smulkiai supjaustyti, vėliau juos panaudojant kitoms sriuboms. Sultinį galima naudoti kitiems grybų patiekalams, sriuboms. Taip pat šis sultinys labai tinka virti koldūnus. Jei norima, galima į sultinį įberti grybų sultinio kubelį, užvirti ir valgyti su balta duona.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Vi
2010-09-07 13:08
:pasiduodu: vaiku israiska ---------> :juokauju: :parselis: :ok:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...