Ištirpinkite sviestą puode ir apkepinkite jame miltus iki geltonos spalvos. Įpilkite pieną, druską, pipirus. Maišydami virkite 20 min. Po to sudėkite išvalytas, nuplautas austres ir dar virkite 10 min.
Trynius išplakite ir supilkite į sriubą maišant, kad nesukibtų (bet jau nevirkite). Sriuba turi būti tiršta, ja patiekiant apibarstyti petražolėmis.

Austrių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 litras | pienas |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (smulkinta) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
18 vienetų | austrių |
3 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Florentietiška špinatų sriuba
-
Asiūklio ūglių sriuba
-
Daržovių sriuba su žiediniais kopūstais
-
Sriubytė su ryžiais ir vištiena
-
Trinta pomidorų sriuba su sūriu
-
Salierų sriuba
-
Kreminė bulvių sriubytė
-
Baravykų sriuba su cukinija
-
Grybų sriuba
-
Rūgštynių ir špinatų sriuba
-
Sriuba su makaronais
-
Kopūstų sriuba su vištos šlaunelėmis
-
Špinatų sriuba
-
Imbierinė voveraičių - moliūgų sriuba
-
Sūrio sriuba su krevetėmis
-
Pupelių sriuba su miško grybais
-
Vištienos sriuba
-
Vištų širdelių ir raugintų agurkų sriuba
-
Sūrio ir duonos sriuba
-
Makaronų sriuba su jautienos juostelėmis
Austrių sriuba
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai
-
Pienas,
1 litras -
Petražolės, smulkinta,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Austrės,
18 vienetų -
Kiaušiniai, tryniai,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ištirpinkite sviestą puode ir apkepinkite jame miltus iki geltonos spalvos. Įpilkite pieną, druską, pipirus. Maišydami virkite 20 min. Po to sudėkite išvalytas, nuplautas austres ir dar virkite 10 min.
Trynius išplakite ir supilkite į sriubą maišant, kad nesukibtų (bet jau nevirkite). Sriuba turi būti tiršta, ja patiekiant apibarstyti petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (8)
-
(anonimas)
2011-02-15 22:49
:-D :bloga: %-)
-
mikas ridikas
2010-01-11 14:10
:super:
-
(anonimas)
2010-01-02 12:24
:bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga:
-
(anonimas)
2009-12-18 21:32
%-) %-) %-) %-) :bloga: :bloga:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...