Bulves išvirti su lupenomis, nulupti ir supjaustyti ritinėliais.
Rūkytą mėsą ir svogūną supjaustyti ir pakepinti taukuose.
Taukais išteptame atspariame karščiui inde dėti sluoksniais bulves ir rūkytą mėsą su svogūnu.
Kiaušinius išmaišyti su grietine, paskaninti druska ir pipirais.
Tuo padažu užpilti patiekalą, viršų pabarstyti sutarkuotu sūriu ir žiupsneliu mairūno.
Kepinti karštoje orkaitėje 30 min.
Patiekiant pabarstyti sukapotais krapais.
Patiekti su žalių daržovių salotomis.

Greitasis apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | bulvių |
600 gramų | mėsa (rūkyta) |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | kiaušiniai |
0.75 stiklinės | grietinė |
150 gramų | sūris (Fermentinis) |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | mairūnas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kaimiškos varškės apkepas
-
Pomidorų ir cukinijų apkepas
-
Tortilla de patatas (Bulvių omletas)
-
Makaronų ir cukinijų apkepas
-
Bulvinė pica su dešrelėm
-
Mėsos apkepėlė
-
Makaronų apkepas su varške
-
Daržovių ir bulvių apkepas
-
Apkepėlė su ZIGMO Bismarck silke
-
Bulvių ir faršo apkepas
-
Nuostabus varškės apkepas su razinomis (be cukraus)
-
Šoninės ir svogūnų pyragas
-
Sotusis omletas
-
Kopūstų ir žirnelių apkepas
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Ryžių apkepas su daržovėmis
-
Itališkai pagamintos bulvės
-
Jautienos ir bulvių apkepas
-
Makaronų apkepas su obuoliais
-
Varškės apkepas su vyšniomis
Greitasis apkepas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
1 kilogramas -
Mėsa, rūkyta,
600 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Grietinė,
3/4 stiklinės -
Sūris, Fermentinis,
150 gramų - Krapai
- Mairūnas
- Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves išvirti su lupenomis, nulupti ir supjaustyti ritinėliais.
Rūkytą mėsą ir svogūną supjaustyti ir pakepinti taukuose.
Taukais išteptame atspariame karščiui inde dėti sluoksniais bulves ir rūkytą mėsą su svogūnu.
Kiaušinius išmaišyti su grietine, paskaninti druska ir pipirais.
Tuo padažu užpilti patiekalą, viršų pabarstyti sutarkuotu sūriu ir žiupsneliu mairūno.
Kepinti karštoje orkaitėje 30 min.
Patiekiant pabarstyti sukapotais krapais.
Patiekti su žalių daržovių salotomis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...