
Iceberg salotos su vištiena
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | salotos (Iceberg) | |
150 gramų | vištiena (file) | |
šiek tiek | prieskoniai (vištienai) | |
1 vienetas | pomidorai | |
1 riekė | duona (paskrudinta) | |
1 valgomasis šaukštas | saulėgrąžos | |
Užpilui: | ||
šiek tiek | alyvuogių aliejaus | |
šiek tiek | medus | |
šiek tiek | citrinų sultys | |
šiek tiek | prieskoninės žolelės | |
šiek tiek | pipirai | |
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | česnakas (išspaustas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Vištienos file įtrinti vištienos prieskoniais, druska ir apkepti įkaitintame aliejuje (ar ant grilio). Iceberg salotas suplėšyti, pomidorą supjaustyti, saulėgražas apkepinti sausoje keptuvėje, taip pat kitoje sausoje keptuvėje pakepinti kubeliais pjaustytas forminę duoną. Servirojant dėti salotų, pomidorų riekelių, keptos vištienos riekeles, berti saulėgrąžas, skrebučius.
2.
Užpilui: išspausti cirinos sultis, medų pašildyti, jei jis kietas, pilti alyvuogių aliejų, berti pipirus, druską ar kokias mėgstamas žoleles, išspausti česnaką ir viską gerai išmaišyti. Pilti ant salotų prieš patiekiant. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pupų salotos
-
Silkės salotos su obuoliais ir svogūnais
-
Baltosios salotos
-
Tuno salotos stiklinėse
-
Salotos „Drakoniukas 2012“
-
Bulvių salotos su vištiena
-
Skanios paukštienos ir ananasų salotos
-
Ryžių su slyvomis mišrainė
-
Margoji mišrainė su majonezu
-
Mangas su rūkyta vištiena
-
Japoniškos salotos
-
Makaronų-pomidorų mišrainė
-
Gaivios salotos
-
Olgos salotos
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
-
Krabų mėsos ir grybų salotos
-
Paprastos raugintų kopūstų salotos
-
Daržovių mišrainė
-
Grybų salotos su daržovėmis
-
Daržovių salotos su skrebučiais
Iceberg salotos su vištiena
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Salotos, Iceberg,
1 vienetas -
Vištiena, file,
150 gramų - Prieskoniai, vištienai
-
Pomidorai,
1 vienetas -
Duona, paskrudinta,
1 riekė -
Saulėgrąžos,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Alyvuogių aliejus
- Medus
- Citrinų sultys
- Prieskoninės žolelės
- Pipirai
- Druska
- Česnakas, išspaustas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos file įtrinti vištienos prieskoniais, druska ir apkepti įkaitintame aliejuje (ar ant grilio). Iceberg salotas suplėšyti, pomidorą supjaustyti, saulėgražas apkepinti sausoje keptuvėje, taip pat kitoje sausoje keptuvėje pakepinti kubeliais pjaustytas forminę duoną. Servirojant dėti salotų, pomidorų riekelių, keptos vištienos riekeles, berti saulėgrąžas, skrebučius.
Užpilui: išspausti cirinos sultis, medų pašildyti, jei jis kietas, pilti alyvuogių aliejų, berti pipirus, druską ar kokias mėgstamas žoleles, išspausti česnaką ir viską gerai išmaišyti. Pilti ant salotų prieš patiekiant. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
-
auguskis
2017-08-27 23:34
Laaaabai liuks receptukas ;) labai patiko
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...