
Karšti kepinti baravykai
INGREDIENTAI:
500 gramų | baravykai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Baravykai gerai nuplaunami, supjaustomi gabaliukais, sudedami į keptuvę ir kepami, kol atsiradusios sultys išgaruos. Tada sudedamas sviestas, smulkiai supjaustyti svogūnai ir maišant dar kepinama 10 min. Paskui įberiama druskos, pipirų, įpilama grietinės, vėl pakepinama 5 min. Vietoj grietinės galima pilti vandens.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skrebučiai mažajam smaližiui
-
Terrine kalakutienos ir vištienos
-
Viliaus sūrio sumuštinukai
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kalakutiena
-
Įdaryti svogūnai itališkai
-
Briuselio kopūstų ir kumpio šašlykai
-
Paprastas burgeris
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Traškus migdolų užkandis
-
Aitri kepta šoninė
-
Pakora
-
Gaspadoriaus užkanda
-
Skanūs vafliai su įdaru
-
Užkanda "Braškės"
-
Ežiukai
-
Krevetės
-
Vištienos vyniotinis "Marmuras"
-
Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
-
Keptos krevetės
-
Pievagrybiai grietinės padaže
Karšti kepinti baravykai
Komentarai:
14
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Baravykai,
500 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baravykai gerai nuplaunami, supjaustomi gabaliukais, sudedami į keptuvę ir kepami, kol atsiradusios sultys išgaruos. Tada sudedamas sviestas, smulkiai supjaustyti svogūnai ir maišant dar kepinama 10 min. Paskui įberiama druskos, pipirų, įpilama grietinės, vėl pakepinama 5 min. Vietoj grietinės galima pilti vandens.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...