
Karšti kepinti baravykai
INGREDIENTAI:
500 gramų | baravykai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Baravykai gerai nuplaunami, supjaustomi gabaliukais, sudedami į keptuvę ir kepami, kol atsiradusios sultys išgaruos. Tada sudedamas sviestas, smulkiai supjaustyti svogūnai ir maišant dar kepinama 10 min. Paskui įberiama druskos, pipirų, įpilama grietinės, vėl pakepinama 5 min. Vietoj grietinės galima pilti vandens.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gurmaniški kepti persikai
-
Žuvis tešloje
-
Marinuota silkės filė
-
Traškus užkandis prie alaus
-
Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
-
Krevetės šoninės patale
-
Šventinis kelmas
-
Užkandis su vytinta jautiena
-
Traškus migdolų užkandis
-
Aštrus krevečių užkandis
-
Daržovės drebučiuose
-
Skanios "Bačkutės"
-
Pomidorų ir juodųjų alyvuogių brusketa
-
Skrebučiai mažajam smaližiui
-
Kalmaras vyno padaže
-
Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Naminiai čipsai su avokado padažu
-
Šventinė kiaušinių užkandėlė
-
Pievagrybiai su mėsos ir majonezo įdaru
Karšti kepinti baravykai
Komentarai:
14
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Baravykai,
500 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baravykai gerai nuplaunami, supjaustomi gabaliukais, sudedami į keptuvę ir kepami, kol atsiradusios sultys išgaruos. Tada sudedamas sviestas, smulkiai supjaustyti svogūnai ir maišant dar kepinama 10 min. Paskui įberiama druskos, pipirų, įpilama grietinės, vėl pakepinama 5 min. Vietoj grietinės galima pilti vandens.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...