
Karšti kepinti baravykai
INGREDIENTAI:
500 gramų | baravykai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Baravykai gerai nuplaunami, supjaustomi gabaliukais, sudedami į keptuvę ir kepami, kol atsiradusios sultys išgaruos. Tada sudedamas sviestas, smulkiai supjaustyti svogūnai ir maišant dar kepinama 10 min. Paskui įberiama druskos, pipirų, įpilama grietinės, vėl pakepinama 5 min. Vietoj grietinės galima pilti vandens.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paprastas burgeris
-
Keptų paprikų užkandis
-
Grybų užtepelė
-
Įdarytos pievagrybių kepurėlės
-
Sumuštiniai su gorgonzola ir figomis
-
Sūrainiai "Sūrskiai"
-
Pomidorų mėsainis
-
Krevečių sumuštiniai
-
Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
-
Mėsos duona
-
Silkė su morkomis
-
Spurgos iš varškės
-
Vaisių vėrinukai
-
Stebuklingas omletas
-
Kepta duona su įmantriu padažu
-
Silkė su burokėliais
-
Silkė su obuoliais ar pomidorais
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Skrebučiai su sūriu
-
Daržovių miksas "Vasara"
Karšti kepinti baravykai
Komentarai:
14
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Baravykai,
500 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baravykai gerai nuplaunami, supjaustomi gabaliukais, sudedami į keptuvę ir kepami, kol atsiradusios sultys išgaruos. Tada sudedamas sviestas, smulkiai supjaustyti svogūnai ir maišant dar kepinama 10 min. Paskui įberiama druskos, pipirų, įpilama grietinės, vėl pakepinama 5 min. Vietoj grietinės galima pilti vandens.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...