
Karšti kepinti baravykai
INGREDIENTAI:
500 gramų | baravykai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Baravykai gerai nuplaunami, supjaustomi gabaliukais, sudedami į keptuvę ir kepami, kol atsiradusios sultys išgaruos. Tada sudedamas sviestas, smulkiai supjaustyti svogūnai ir maišant dar kepinama 10 min. Paskui įberiama druskos, pipirų, įpilama grietinės, vėl pakepinama 5 min. Vietoj grietinės galima pilti vandens.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas lietuviškas sūris
-
Kibinai
-
Lašišos sumuštinukai
-
Užtepėlės su duonelėmis
-
Kiaulienos sprandinės vyniotinis
-
Vištienos vyniotinis "Marmuras"
-
Antienos filė su vyšnių padažu
-
Omleto keksiukai
-
Silkė morkų ir svogūnų patale
-
Tuno pica
-
Įdarytų paprikų užkandis
-
Omletas su špinatais
-
Silkės užkandėlė
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Skanėstas "Vitaminai"
-
Vaisių desertas su brendžiu
-
Seniai besmegeniai
-
Kepti žuvies piršteliai
-
Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
-
Pyragėliai su grietinėlės sūrio, ZIGMO silkės ir riešutų įdaru
Karšti kepinti baravykai
Komentarai:
14
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Baravykai,
500 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baravykai gerai nuplaunami, supjaustomi gabaliukais, sudedami į keptuvę ir kepami, kol atsiradusios sultys išgaruos. Tada sudedamas sviestas, smulkiai supjaustyti svogūnai ir maišant dar kepinama 10 min. Paskui įberiama druskos, pipirų, įpilama grietinės, vėl pakepinama 5 min. Vietoj grietinės galima pilti vandens.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...