
Keptas kiaušinis sūrių patale
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
50 gramų | sūris (maskarponė) |
100 gramų | sūris (mėlynasis pelėsinis) |
20 gramų | sūris (kietasis) |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Kiaušinius šiek tiek pakepti, bet ne per ilgai, kad labai nesukietėtų tryniai. Dar kepant, pabarstyti šiek tiek druska ir paskaninti maltais juodaisiais pipirais.
2.
Mėlynąjį pelėsinį sūrį gerai susmulkinti ir sumaišyti su maskarponės sūriu.
3.
Kiaušiniams šiek tiek apkepus ant jų uždėti gautą sūrio masę, pabarstyti kietuoju sūriu. Uždengti keptuvę dangčiu, kad sūriai išsilydytų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krabų lazdelių ruletai
-
Pikantiškos morkytės
-
Žiemos skanumynas
-
Kiaušiniai - laiveliai
-
Apkeptas sūris
-
Vištiena drebučiuose
-
Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
-
Blynelių suktinukai su lašiša ir žirnelių kremu
-
Velykų suktinukai - sushi
-
Krevetės PIL PIL ispaniškai
-
Krepšeliai su avokadais ir ikrais
-
Virtas vyniotinis
-
Baklažanų suktinukai su šonine
-
Vištos spurgos
-
Gaivi sūrio užkandėlė
-
Ančiukų širdelių užkandelė
-
Įdarytas pomidoras
-
Burgundiškos pupelės
-
Įdaryti burokėliai
-
Keptos krevetės
Keptas kiaušinis sūrių patale
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Kiaušiniai,
2 vienetai - Druska
-
Sūris, maskarponė,
50 gramų -
Sūris, mėlynasis pelėsinis,
100 gramų -
Sūris, kietasis,
20 gramų - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius šiek tiek pakepti, bet ne per ilgai, kad labai nesukietėtų tryniai. Dar kepant, pabarstyti šiek tiek druska ir paskaninti maltais juodaisiais pipirais.
Mėlynąjį pelėsinį sūrį gerai susmulkinti ir sumaišyti su maskarponės sūriu.
Kiaušiniams šiek tiek apkepus ant jų uždėti gautą sūrio masę, pabarstyti kietuoju sūriu. Uždengti keptuvę dangčiu, kad sūriai išsilydytų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...