Išvirti burokėliai supjaustomi griežinėliais, pasūdomi, pašlakstomi citrinos sultimis, suvilgomi kiaušinio plakinyje, pavoliojami džiūvėsėliuose ir apkepami riebaluose. Tiekiami apšlakstyti sviestu, apibarstyti petražolių lapeliais.
Tinka prie virtų bulvių ar prie mėsos patiekalų.

Kepti burokėliai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | burokėliai |
1 vienetas | svogūnai |
0.3 stiklinės | aliejaus |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | taukai (kiaulių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Romos pjausnys iš sūrio
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
-
Blynai su moliūgais
-
Paprikos, įdarytos faršu ir ryžiais
-
Cukinijos su krabų lazdelėmis
-
Briuselinių kopūstų apkepas
-
Moliūgų arba cukinijų kotletai
-
Cukinijų blyneliai
-
Įdarytas moliūgas
-
Karštos grilio salotos
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Krevetėmis įdaryti pomidorai
-
Morkų blyneliai
-
Burokėlių blynai su varške
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Kepti aguročiai su grybais ir daržovėmis
-
Keptos gelteklės
-
Įdaryti pomidorai
Kepti burokėliai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai,
800 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Aliejus,
1/3 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Citrinos rūgštis
- Druska
- Džiūvėsėliai
- Petražolės
- Taukai (kiaulių)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirti burokėliai supjaustomi griežinėliais, pasūdomi, pašlakstomi citrinos sultimis, suvilgomi kiaušinio plakinyje, pavoliojami džiūvėsėliuose ir apkepami riebaluose. Tiekiami apšlakstyti sviestu, apibarstyti petražolių lapeliais.
Tinka prie virtų bulvių ar prie mėsos patiekalų.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...