Išvirti burokėliai supjaustomi griežinėliais, pasūdomi, pašlakstomi citrinos sultimis, suvilgomi kiaušinio plakinyje, pavoliojami džiūvėsėliuose ir apkepami riebaluose. Tiekiami apšlakstyti sviestu, apibarstyti petražolių lapeliais.
Tinka prie virtų bulvių ar prie mėsos patiekalų.
Kepti burokėliai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 800 gramų | burokėliai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 0.3 stiklinės | aliejaus |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| šiek tiek | citrinos rūgštis |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | džiūvėsėliai |
| šiek tiek | petražolės |
| šiek tiek | taukai (kiaulių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinti agurkai su įdaru
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Ryžių kepsneliai
-
Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
-
Varškės ir morkų apkepas
-
Ryžių pudingas
-
Pomidorai tešloje
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
-
Sotusis guliašas
-
Blynai su kopūstais
-
Blynai su moliūgais
-
Morkų sklindžiai
-
Porų pyragas
-
Lengvai marinuotos daržovės keptos grilyje
-
Įdaryta cukinija
-
Balandėliai su paprika ir pupelėmis
-
Jautienos ir bulvių apkepas
-
Kepti aguročiai su slyvomis
Kepti burokėliai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai,
800 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Aliejus,
1/3 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Citrinos rūgštis
- Druska
- Džiūvėsėliai
- Petražolės
- Taukai (kiaulių)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirti burokėliai supjaustomi griežinėliais, pasūdomi, pašlakstomi citrinos sultimis, suvilgomi kiaušinio plakinyje, pavoliojami džiūvėsėliuose ir apkepami riebaluose. Tiekiami apšlakstyti sviestu, apibarstyti petražolių lapeliais.
Tinka prie virtų bulvių ar prie mėsos patiekalų.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
