Išvirti burokėliai supjaustomi griežinėliais, pasūdomi, pašlakstomi citrinos sultimis, suvilgomi kiaušinio plakinyje, pavoliojami džiūvėsėliuose ir apkepami riebaluose. Tiekiami apšlakstyti sviestu, apibarstyti petražolių lapeliais.
Tinka prie virtų bulvių ar prie mėsos patiekalų.
Kepti burokėliai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | burokėliai |
1 vienetas | svogūnai |
0.3 stiklinės | aliejaus |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | taukai (kiaulių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Apkeptas žiedinis kopūstas su sūriu
- Cukinijų žiedeliai
- Faršo apkepas su daržovėmis
- Keptos cukinijos su mėtų padažu
- Cukinijų blyneliai
- Keptos paprikos
- Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
- Varškės ir morkų apkepas
- Troškinta cukinija ir žiediniai kopūstai
- Aštrios krevetės grilyje
- Vėdarai su cukinijomis
- Orkaitėje keptos bulvės
- Romos pjausnys iš sūrio
- Skrudintos daržovės su grybais
- Troškinti daržovių suktinukai
- Blyneliai su baklažanais
- Kepta cukinija su kariu
- Troškinti agurkai su įdaru
- Kvietinių miltų blynai
- Burokėlių blynai su varške
Kepti burokėliai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai,
800 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Aliejus,
1/3 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Citrinos rūgštis
- Druska
- Džiūvėsėliai
- Petražolės
- Taukai (kiaulių)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirti burokėliai supjaustomi griežinėliais, pasūdomi, pašlakstomi citrinos sultimis, suvilgomi kiaušinio plakinyje, pavoliojami džiūvėsėliuose ir apkepami riebaluose. Tiekiami apšlakstyti sviestu, apibarstyti petražolių lapeliais.
Tinka prie virtų bulvių ar prie mėsos patiekalų.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...