Išvirti burokėliai supjaustomi griežinėliais, pasūdomi, pašlakstomi citrinos sultimis, suvilgomi kiaušinio plakinyje, pavoliojami džiūvėsėliuose ir apkepami riebaluose. Tiekiami apšlakstyti sviestu, apibarstyti petražolių lapeliais.
Tinka prie virtų bulvių ar prie mėsos patiekalų.

Kepti burokėliai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | burokėliai |
1 vienetas | svogūnai |
0.3 stiklinės | aliejaus |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | taukai (kiaulių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Japoniški baklažanai
-
Apkepas „Vienas ir du“
-
Grilyje kepti pievagrybiai su daržovėmis
-
Baklažanai su daržovėmis ir kalakutiena
-
Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
-
Moliūgų ir obuolių apkepas
-
Balandėliai su soja
-
Kepti rauginti kopūstai
-
Sotusis guliašas
-
Suflė su žirneliais
-
Kopūstų apkepas
-
Vištiena su cukinija ir pomidorais
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Kukurūzų apkepas
-
Balandėliai su paprika ir pupelėmis
-
Įdarytos kaliaropės
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Balta mišrainė
-
Kaliaropės su sviestu
-
Žiedinių kopūstų blyneliai
Kepti burokėliai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai,
800 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Aliejus,
1/3 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Citrinos rūgštis
- Druska
- Džiūvėsėliai
- Petražolės
- Taukai (kiaulių)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirti burokėliai supjaustomi griežinėliais, pasūdomi, pašlakstomi citrinos sultimis, suvilgomi kiaušinio plakinyje, pavoliojami džiūvėsėliuose ir apkepami riebaluose. Tiekiami apšlakstyti sviestu, apibarstyti petražolių lapeliais.
Tinka prie virtų bulvių ar prie mėsos patiekalų.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...