Išvirti burokėliai supjaustomi griežinėliais, pasūdomi, pašlakstomi citrinos sultimis, suvilgomi kiaušinio plakinyje, pavoliojami džiūvėsėliuose ir apkepami riebaluose. Tiekiami apšlakstyti sviestu, apibarstyti petražolių lapeliais.
Tinka prie virtų bulvių ar prie mėsos patiekalų.

Kepti burokėliai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | burokėliai |
1 vienetas | svogūnai |
0.3 stiklinės | aliejaus |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | taukai (kiaulių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šparagai su lašiniais
-
Porų pyragas
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Keptų daržovių gaminimas
-
Paprikos, įdarytos faršu ir ryžiais
-
Rudeninis laivelis
-
Apkepas „Vienas ir du“
-
Cukinijų žiedeliai
-
Pomidorai tešloje
-
Morkų blyneliai
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Varškės apkepas su cukinija ir paprika
-
Briuselinių kopūstų apkepas
-
Lietuviški čenakai
-
Virtas smidras su kiaušiniais
-
Šviežių kopūstų - morkų salotos su majonezu
-
Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
-
Brokolių apkepas
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
Kepti burokėliai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai,
800 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Aliejus,
1/3 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Citrinos rūgštis
- Druska
- Džiūvėsėliai
- Petražolės
- Taukai (kiaulių)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirti burokėliai supjaustomi griežinėliais, pasūdomi, pašlakstomi citrinos sultimis, suvilgomi kiaušinio plakinyje, pavoliojami džiūvėsėliuose ir apkepami riebaluose. Tiekiami apšlakstyti sviestu, apibarstyti petražolių lapeliais.
Tinka prie virtų bulvių ar prie mėsos patiekalų.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...