Bulvės gerai nuplaunamos šepetėliu ir perpjaunamos pusiau. Nupjauta pusė patepama sviestu ar margarinu, pabarstoma kmynais, pasūdoma. Taip paruoštos bulvės sudedamos į skardą ir kepamos orkaitėje.
Valgomos užpiltos sviestu arba spirgučiais.
Keptos bulvės su lupenomis
INGREDIENTAI:
šiek tiek | bulvių (šviežios) |
šiek tiek | sviestas |
šiek tiek | kmynai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pusryčių užkandėlė
- Pusryčiai puodelyje
- Mėsos ir daržovių vėrinukai
- Šventiniai krepšeliai
- Silkių vyniotiniai
- Pica, kepta keptuvėje
- Stirnienos vyniotiniai
- Kumpio suktinukai
- Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
- Valentino sumuštinukai
- Vaisių puokštė su šokolado glajumi
- Silkės su citrina
- Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
- Karališki pusryčiai
- Sauliaus kibinai
- Gaivūs lavašo suktinukai
- Pikantiški migdolai
- Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
- Greita užkandėlė šventiniam stalui
- Keptas lietuviškas sūris
Keptos bulvės su lupenomis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Bulvės, šviežios
- Sviestas
- Kmynai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulvės gerai nuplaunamos šepetėliu ir perpjaunamos pusiau. Nupjauta pusė patepama sviestu ar margarinu, pabarstoma kmynais, pasūdoma. Taip paruoštos bulvės sudedamos į skardą ir kepamos orkaitėje.
Valgomos užpiltos sviestu arba spirgučiais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...