0.5 vieneto | pomidorai |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 valgomasis šaukštas | kečupas |
2 valgomieji šaukštai | pienas |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
5 vienetai | kiaušiniai |
2 vienetai | dešrelės (pieniškos ar kumpis) |
60 gramų | sūris (fermentinis) |
5 vienetai | svogūnai (laiškai) |
Inde išplakt kiaušinius, miltus, pieną, sudėt smulkintus svogūnų laiškus, kubeliais supjaustytą dešrą ir sūri. Jei turite, skonio nepagadins švieži krapai ar petražolės. Įbert prieskonių ir visą masę supilt į įkaitintą keptuvę su trupučiu aliejaus. Ant viršaus išdėliot gabalėliais ar plonais griežinėliais supjaustytą pomidorą, užpilti kečupo. Kept apie 5 min. ant silpnos ugnies su mentele masę keptuvėje vis dalint į 4 dalis, kai picų gabaliukai kažkiek atsiskirs vienas nuo kito, su plačia mentele jau bus galima atsargiai ir greitai po vieną gabaliuką apverst. Pakept dar apie 3-4 min. ir galima ragauti su šviežiomis daržovėmis ir duona.
Skanaus :)
P.S. Gaminant šį patiekalą galima daug improvizuot. O iš bėdos galite apsieiti tik su kiaušiniais, prieskoniais ir dešryte.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Girti čeburėkai
- Suši su lašiša
- Marinuota saldžiarūgšti silkė
- Skrudintos alyvuogės
- Skaniausia lešių užtepėlė
- Keptų kalmarų užkandėlė
- Grybų užkandis
- Virtų kiaušinių pusryčiai
- Antienos filė su vyšnių padažu
- Traškūs svogūnų žiedai
- Kiškienos paštetas
- Įdaryti pomidorai
- Aštrus pomidorų kokteilis
- Kepti moliūgai
- Salotos „Antikvaras“
- Pievagrybiai kepti su česnaku
- Krevetės šoninės patale
- Lenkiškai virti vėžiai
- Varškės ir duonos blynai
- Pica
Kiaušininė piciukė keptuvėje
- Paruošimo laikas:
-
Pomidorai,
0.5 vieneto - Juodieji pipirai, malti
-
Kečupas,
1 valgomasis šaukštas -
Pienas,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
-
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Dešrelės, pieniškos ar kumpis,
2 vienetai -
Sūris, fermentinis,
60 gramų -
Svogūnai, laiškai,
5 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Ingredientai nurodyti 4 porcijoms.
Inde išplakt kiaušinius, miltus, pieną, sudėt smulkintus svogūnų laiškus, kubeliais supjaustytą dešrą ir sūri. Jei turite, skonio nepagadins švieži krapai ar petražolės. Įbert prieskonių ir visą masę supilt į įkaitintą keptuvę su trupučiu aliejaus. Ant viršaus išdėliot gabalėliais ar plonais griežinėliais supjaustytą pomidorą, užpilti kečupo. Kept apie 5 min. ant silpnos ugnies su mentele masę keptuvėje vis dalint į 4 dalis, kai picų gabaliukai kažkiek atsiskirs vienas nuo kito, su plačia mentele jau bus galima atsargiai ir greitai po vieną gabaliuką apverst. Pakept dar apie 3-4 min. ir galima ragauti su šviežiomis daržovėmis ir duona.
Skanaus :)
P.S. Gaminant šį patiekalą galima daug improvizuot. O iš bėdos galite apsieiti tik su kiaušiniais, prieskoniais ir dešryte.
Komentarai (2)
-
Lukas
2014-08-24 16:04
Žiauriai skaniai išėjo. Ačiū :)