
Langustų kukuliai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | langustas (mėsa) |
5 valgomieji šaukštai | aliejaus |
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | svogūnai (pjaustyti) |
250 mililitrų | pienas |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | muskatas |
50 gramų | kiauliena (kumpis, rūkytas) |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Svogūnai gerai pakepinami įkaitintame aliejuje, po to sudedamas kumpis, suneriami miltai ir pamažu supilamas pienas. Užpilas visą laiką maišomas, kad nesusidarytų gumuliukų. Langustų mėsa smulkiai supjaustoma ir sudedama į puodą kartu su kitais produktais. Troškinama ant labai mažos ugnies. Po to įberiama druskos, muskato riešuto bei pipirų. Iš atšaldytos masės padaromi nedideli apvalūs kukuliukai. Jie suvilgomi plaktame kiaušinyje, pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami įkaitintame svieste, kol apsitraukia rusva gruzdžia plutele.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
-
Karališkos krevetės
-
Šaltiena
-
Traškios vištienos juostelės
-
Lavašo suktinukai su krabų lazdelėmis
-
Vištiena medaus - garstyčių padaže
-
Kepenelių vyniotinis
-
Roksės užkandėlė
-
Krabų lazdelės tešloje.
-
Užkandžių krepšeliai su lašiša
-
Gruziniškas chačapuri
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Liežuvio užkandėlė
-
Ežiukai
-
Tradicinė silkė
-
Silkės iešmeliai su svogūnėliais, paprikomis ir grietinės padažu
-
Keptos krevetės
-
Užkandis "Margas pavasario stalas"
-
Pievagrybių garnyras
-
Valentino sumuštinukai
Langustų kukuliai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Langustas, mėsa,
250 gramų -
Aliejus,
5 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Svogūnai, pjaustyti,
1 valgomasis šaukštas -
Pienas,
250 mililitrų - Pipirai, juodieji
- Druska
- Muskatas
-
Kiauliena, kumpis, rūkytas,
50 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Džiūvėsėliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnai gerai pakepinami įkaitintame aliejuje, po to sudedamas kumpis, suneriami miltai ir pamažu supilamas pienas. Užpilas visą laiką maišomas, kad nesusidarytų gumuliukų. Langustų mėsa smulkiai supjaustoma ir sudedama į puodą kartu su kitais produktais. Troškinama ant labai mažos ugnies. Po to įberiama druskos, muskato riešuto bei pipirų. Iš atšaldytos masės padaromi nedideli apvalūs kukuliukai. Jie suvilgomi plaktame kiaušinyje, pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami įkaitintame svieste, kol apsitraukia rusva gruzdžia plutele.
Reklama:
Komentarai (5)
-
rytis
2009-07-13 18:29
labai skanu :-) :super: :super: :super: :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...