
Mėsos su kaulais sultinys
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
6 stiklinės | vanduo |
600 gramų | mėsa (su kaulais) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | salierai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | krapai |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | lauro lapų (lapas) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Kaulai sukapojami, užpilami šaltu vandeniu ir užvirinama. Užvirus nugraibstomos putos, sultinys pasūdomas ir toliau verdamas ant mažos ugnies, kartkartėmis nugraibstant riebalus. Jautienos, avienos kaulai verdami apie 4 val., kiaulienos, veršienos— 3 val. Prieskoninės daržovės sudedamos į baigiamą virti sultinį. Iškoštas sultinys tinka įvairioms sriuboms gaminti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Leipcigo daržovių šiupininė
-
Sūrio sriuba
-
Avokadų sriuba su imbieru
-
Pomidorų sriuba su cukinija
-
Brokolių sriuba
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Vištienos sriuba su daržovėmis
-
Žuvienė kitaip
-
Raugintų kopūstų sultinys
-
Prancūziška bulvių sriuba
-
Ukrainietiški barščiai
-
Dietiška vištienos sriuba su kalafiorais ir brokoliais
-
Daržovių sriuba su mėsos kukuliais
-
Šviežių žirnelių sriuba su grybais
-
Saldi vyšnių sriuba su makaronais
-
Špinatų ir rūgštynių sriuba su šviežia šonine
-
Pupelių sriuba su miško grybais
-
Rūgščiai aštri kinietiška sriuba
-
Meksikietiška čili sriuba
-
Jogurto sriuba
Mėsos su kaulais sultinys
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
6 stiklinės -
Mėsa, su kaulais,
600 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas - Petražolės
- Krapai
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapas,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kaulai sukapojami, užpilami šaltu vandeniu ir užvirinama. Užvirus nugraibstomos putos, sultinys pasūdomas ir toliau verdamas ant mažos ugnies, kartkartėmis nugraibstant riebalus. Jautienos, avienos kaulai verdami apie 4 val., kiaulienos, veršienos— 3 val. Prieskoninės daržovės sudedamos į baigiamą virti sultinį. Iškoštas sultinys tinka įvairioms sriuboms gaminti.
Reklama:
Komentarai (2)
-
............
2010-09-07 13:54
nesamoniu nesamone cia receptas tokio pat lygio kaip kiausini issikepti %-) %-) %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...