Paruošiama tešla - miltai su kiaušiniu ir mielėmis, šiek tiek vandens išmaišomi. Tešla turi būti tiršta.
Patisonai nulupami, supjaustomi griežinėliais, pasūdomi, iš abiejų pusių apveliami tešla ir iškepami taukuose. Iškepti patisonai sudedami į pašildytą pusdubenį ir apšlakstomi citrinos sultimis.

Patisonai tešloje
INGREDIENTAI:
0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
600 gramų | patisonai |
200 gramų | kvietiniai miltai |
šiek tiek | mielės |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ikrų užkandėlė
-
Avokado užtepėlė
-
Marinuota skumbrė
-
Pavasarinis silkės užkandis
-
Liežuvio užkandėlė
-
Aštrus krevečių užkandis
-
Sūrio rutuliukai
-
Krabų lazdelių ir sūrio užkanda
-
Silkė pataluose
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
-
Plakta kiaušinienė kaip darželyje
-
Maki suši
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Gaivi sūrio užkandėlė
-
Užkandis "Margas pavasario stalas"
-
Silkė su persikais
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Silkės su citrina
-
Baklažanų suktinukai su šonine
-
Fokačija su pagardais
Patisonai tešloje
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Taukai (kiaulių), tirpinti,
0.5 stiklinės -
Patisonai,
600 gramų -
Kvietiniai miltai,
200 gramų - Mielės
- Citrinų sultys
- Druska
-
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruošiama tešla - miltai su kiaušiniu ir mielėmis, šiek tiek vandens išmaišomi. Tešla turi būti tiršta.
Patisonai nulupami, supjaustomi griežinėliais, pasūdomi, iš abiejų pusių apveliami tešla ir iškepami taukuose. Iškepti patisonai sudedami į pašildytą pusdubenį ir apšlakstomi citrinos sultimis.
Reklama:
Komentarai (9)
-
Kur einam mes su knysliuku, neklausinėkit mūs. (Music)
2010-08-18 14:05
:parselis:
-
(anonimas)
2009-08-07 21:05
:bloga: :bloga: :bloga: %-) %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...