Paruošiama tešla - miltai su kiaušiniu ir mielėmis, šiek tiek vandens išmaišomi. Tešla turi būti tiršta.
Patisonai nulupami, supjaustomi griežinėliais, pasūdomi, iš abiejų pusių apveliami tešla ir iškepami taukuose. Iškepti patisonai sudedami į pašildytą pusdubenį ir apšlakstomi citrinos sultimis.

Patisonai tešloje
INGREDIENTAI:
0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
600 gramų | patisonai |
200 gramų | kvietiniai miltai |
šiek tiek | mielės |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sumuštiniai su kiaušiniu
-
Kepenėlių vyniotinis su kiaušinių
-
Sūdytos lašišos receptas
-
Pyragėliai su vištiena ir grybais
-
Labai greita kiaušinių užtepėlė
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Traškūs žiediniai kopūstai
-
Greitai užraugti agurkai
-
Krevečių ir šoninės iešmeliai
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Įdarytas agurotis
-
Krevetės patale
-
Meksikietiški pusryčiai HUEVOS RANCHEROS
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Sūrio rutuliukai
-
Omletas
-
Šventinė kiaušinių užkandėlė
-
Vyšninių pomidorų užkandėlė
-
Kiaušinukai Kūčioms
-
Užtepėlė
Patisonai tešloje
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Taukai (kiaulių), tirpinti,
0.5 stiklinės -
Patisonai,
600 gramų -
Kvietiniai miltai,
200 gramų - Mielės
- Citrinų sultys
- Druska
-
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruošiama tešla - miltai su kiaušiniu ir mielėmis, šiek tiek vandens išmaišomi. Tešla turi būti tiršta.
Patisonai nulupami, supjaustomi griežinėliais, pasūdomi, iš abiejų pusių apveliami tešla ir iškepami taukuose. Iškepti patisonai sudedami į pašildytą pusdubenį ir apšlakstomi citrinos sultimis.
Reklama:
Komentarai (9)
-
Kur einam mes su knysliuku, neklausinėkit mūs. (Music)
2010-08-18 14:05
:parselis:
-
(anonimas)
2009-08-07 21:05
:bloga: :bloga: :bloga: %-) %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...