Paruošiama tešla - miltai su kiaušiniu ir mielėmis, šiek tiek vandens išmaišomi. Tešla turi būti tiršta.
Patisonai nulupami, supjaustomi griežinėliais, pasūdomi, iš abiejų pusių apveliami tešla ir iškepami taukuose. Iškepti patisonai sudedami į pašildytą pusdubenį ir apšlakstomi citrinos sultimis.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Patisonai tešloje
INGREDIENTAI:
0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
600 gramų | patisonai |
200 gramų | kvietiniai miltai |
šiek tiek | mielės |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaisių užkandis "Povas"
-
Vorų užkandėlė
-
Sūrio kremu įdaryta paprika
-
Marinuota skumbrė
-
Autentiška meksikietiška "Guacamole"
-
Svogūnai prie alaus
-
Pyragėliai su vištiena ir grybais
-
Helovyno užkandžiai
-
Cukinija su feta sūriu
-
Greitas užkandis
-
Mini picos
-
Dinos sumuštinukai
-
Lavašo suktinukai su kumpiu ir majonezu
-
Keptos krevetės
-
Žaismingi seniai besmegeniai
-
Krekeriai su avokadų piure
-
Kamuoliukai su slyvomis
-
Keptas varškės sūris
-
Vištienos drebučiai
-
Kibinai
Patisonai tešloje
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
-
Taukai (kiaulių), tirpinti,
0.5 stiklinės -
Patisonai,
600 gramų -
Kvietiniai miltai,
200 gramų - Mielės
- Citrinų sultys
- Druska
-
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruošiama tešla - miltai su kiaušiniu ir mielėmis, šiek tiek vandens išmaišomi. Tešla turi būti tiršta.
Patisonai nulupami, supjaustomi griežinėliais, pasūdomi, iš abiejų pusių apveliami tešla ir iškepami taukuose. Iškepti patisonai sudedami į pašildytą pusdubenį ir apšlakstomi citrinos sultimis.
Reklama:
Komentarai (9)
-
Kur einam mes su knysliuku, neklausinėkit mūs. (Music)
2010-08-18 14:05
:parselis:
-
(anonimas)
2009-08-07 21:05
:bloga: :bloga: :bloga: %-) %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...